UgliBiBagli Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie, nie jazz i tez nie sonic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zfiksowany Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Szukam gry strategicznej, gralem w nią dobrych pare lat temu więc jest stara, w klimacie chińskim. Polegało to na rozbudowie wojska i ekonomii tak jak w każdej strategii. Na początek dostawaliśmy budynek i kilku "zbieraczy" którzy zbierali wodę lub ryż(wyglądali jak chińczycy). Po zbudowaniu budynków do robienia jednostek typu "wojownik" "łucznik", mogliśmy ich "mieszać" rozkazując wojownikowi wejść do budynku dla łuczników i po chwili zmieniał on się w inną jednostkę. Nie pamiętam czy była po polsku czy w innej wersji językowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Battle Realms. Świetna strategia, naprawdę dużo też się w nią nagrałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zfiksowany Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 O w morde dziękuje ci chłopie nie sądziłem że ktoś to wgl zna :D Kocham tą strategie grałem jak byłem młodszy i teraz też sobie chce popykać :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymcio Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Siema, kiedys dawno z pare lat temu gralem w taką grę, że mozna bylo wybrać jedną z postaci, był taki twardziel typu pudzian wielki, drugi gosciu jakis szczuply był albo dwie babki do wybrania jeszcze, mozna bylo grac w dwie osoby i wtedy wybieralo sie dwie postacie. Z fabuły pamiętam tyle że na początku stało się chyba przed posterunkiem policji czy cos? i jak sie rozwaliło radiowóz to była w nim bazooka. Pamiętam jeszcze ze na końcu był jakiś łysy gosciu którego się scigało przez całą gre, i akcja działa sie chyba na jakims odwiercie na morzu cos takiego pamietam. PS. W jednym z odcinków 13 posterunku nawet czarek grał w to: http://youtu.be/sE_LtZ-cQZg?t=2m37s Edytowane 3 Lipca 2013 przez Szymcio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 A w komentarzach jak byk tytuł Fighting Force. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymcio Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 o dzieki wielkie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk11 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Siemka,poszukuję troszkę starej gry. Była to gra o pająkach,tzw były misje do przechodzenia. Były takie jak by bazy dla pająków i do kilka sekund wychodziły pająki z tej bazy i były różne rodzaje pająków,pszczoły. Jedna z misji która utkwiła mi w pamięci była rozgrywana na mapce w kształcie ślimaka,moja baza była położona na początku i musiałem zdobywać wrogie bazy,a zdobywało się je poprzez to,że mój pająk wejdzie do wrogiej czy coś podobnego,za bardzo nie pamiętam. Bardzo bym prosił o to,jeżeli ktoś by wiedział,aby napisać. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw96 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Proszę o pomoc, mam bardzo trudne zadanie :) Wiele lat temu grałem w grę bardzo trudną, byłem mały więc była też dla mnie trochę przerażająca:) Wydaje mi się, że była to Polska produkcja ale nie jestem pewien. Pamiętam jedynie, że chodziłeś pewnym chłopakiem, a fabuła miała jakiś związek z jego ojcem. Wiem też, że pod koniec gry z Twojego przeciwnika wychodził jakiś taki dziwny duch. No i miało to wszystko coś wspólnego z jakąś sektą :) Wiem, że zbyt wiele o tym nie napisałem ale byłem mały jak w to grałem i nie pamiętam szczegółów. Godzinami szukam tej gry - na marne. Może ktoś z was coś kojarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Napisz chociaż na jakiej platformie i w jakich latach w to grałeś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moooon Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Poszukujęgry Doom 1 w wersji Dooma 3 chodzi o grafikę wie ktoś ską ściągnąć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) http://www.gamefront.com/files/8760638/classic_doom_3.1.3.1.exe http://www.4players.de/4players.php/download_start/Downloads/Download/46435.html 10 sekund w google. Edytowane 23 Lipca 2013 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw96 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Napisz chociaż na jakiej platformie i w jakich latach w to grałeś.. Na PC koło 2004 roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyna Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Hej. Szuakm gry podobnej do settlersow. Pamietam ze mozna bylo grac niebieskimi ludzikami, amazonka i czyms jeszcze. Moze ktos kojarzy ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Alien Nations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk11 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Siemka,poszukuję troszkę starej gry. Była to gra o pająkach,tzw były misje do przechodzenia. Były takie jak by bazy dla pająków i do kilka sekund wychodziły pająki z tej bazy i były różne rodzaje pająków,pszczoły. Jedna z misji która utkwiła mi w pamięci była rozgrywana na mapce w kształcie ślimaka,moja baza była położona na początku i musiałem zdobywać wrogie bazy,a zdobywało się je poprzez to,że mój pająk wejdzie do wrogiej czy coś podobnego,za bardzo nie pamiętam. Bardzo bym prosił o to,jeżeli ktoś by wiedział,aby napisać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4lph Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 cześć! Szukam darmowej gry mmo rpg w jezyku polskim (napisy i dialogi) Mialem zamiar pograc w Age of Conan, ale z tego co sie orientuje, to zniesli jezyk polski. Fajnie byloby gdyby nieodstraszala grafika Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Cosik w stylu Skyrima, gothicow, risenów, two worldsów i tego typu cRPGów ale z możliwością sensownego CooP się znajdzie (nie MMO) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mount&Blade: Warband? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 A da się tam grać "kampanie" z singla w trybie CooP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Raczej nie - są klasyczne deathmatch-e, CTF, itp... M&B jest bardziej sandboxem, niż rpg, z dużym naciskiem postawionym na walkę i sceny bitewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestories Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Szukam gry o tematyce Mini racing(wyścigówka patrzona z góry), gdzie jeździsz małymi samochodzikami wyposażonymi w różne bronie, coś w tym stylu. Poruszały się po różnych planetach, trasach tego typu. Pamiętam że można było te samochody ulepszać lub dokupywać zupełnie nowe, oraz podróżować pomiędzy tymi planetami. Czekam na pomoc! @Ref Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez vestories Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vestories Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Oczekuje na odpowiedź ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam. Szukam gier podobnych do "fallout tactics". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W nowego XCOM-a grałeś? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Może Silent Storm? Gra warta polecenia. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleble103 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam 16 lat, myślę, że jak grałem w tą grę to miałem około 8 lat. Pamiętam, że kupiłem ją z jakąś gazetką z grami. Cała gra opierała się na robotach, był to jakiś świat w kosmosie, była możliwość latania statkiem kosmicznym, istniało tam nawet miasto kosmiczne. Sterowało się jednym robotem, zdaję się, że można było rozwijać w nim jakieś umiejętności i zapewne wykonywało się jakieś misje. Jak przez mgłę kojarzę z tej gry postać chyba Biskupa, był to gruby i chyba różowy robot, z którym niektóre misje zapewne też były powiązane. Jeśli ktoś kojarzy tą grę, bardzo proszę o podanie jej tytułu. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Szukam gier podobnych do "fallout tactics". Wspomniane już X-Com: Enemy Unknown i Silent Storm. Do tego klasyki jak UFO: Enemy Unknown (X-com: Defense), X-com: Terror from the Deep, X-com: Apocalypse (o ile X-Com: Enemy Unknown się spodoba i będziesz chciał wrócić do korzeni), Incubation, Jagged Alliance 2, Warhammer 40K: Chaos Gate. Polecam również Frozen Synapse, choć nie ma tam elementów cRPG i podnoszenia poziomów swoich postaci, ale gra godna polecenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za namiary na gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreQrm Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam! Szukam jakiejś Ciekawej gry w klimatach SF. Nie strategii i nie strzelanki. Najlepiej (MMO/C)RPG. Sterowanie bohaterem.grupą lub statkiem. Mass Effecty, Falluoty, Space Rangers (czekam na wersję HD i się doczekać nie mogę :( ), Freelancer, KotORy, SWTOR, "latanki" z universum SW, to tylko kilka tytułów które sprawiały mi radość i mogą być bazą do poszukiwań. Liczę na jakieś ciekawe propozycje :-). Grałem też w stare X-COMy(miodzio) oraz nowego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...