kaijitsu Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Elder Scrolls morrowind(kowalstwo, enchantowanie broni, zbroi etc. - zatwardziałym fanom rpg sie podoba, młodszym graczom rzadko) oprócz tego Oblivion, Skyrim. Risen (twórców gothica) , Arcania Edytowane 9 Marca 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Jak nazywała się gierka na PS3/x0 której główną zabawą było obracanie kuli na linie aby ominąć przeszkody etc? Wyszedł odpowiednik na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Siemka. Szukam od jakiegoś czasu fajnej gry rpg w świecie fantasy z rozbudowanym systemem craftingu. Ważne, żeby widok był z perspektywy 3 osoby. Coś może jak gothic. Zna ktoś jakieś fajne gry tego typu? Wiedźmin (1, potem 2), Risen, Skyrim, Fable. W tej kolejności. Arcanię przemilczmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) W wiedźminie był jakiś rozbudowany crafting? Przeszedłem obie części i nie przypominam sobię abym coś craftował. Edytowane 13 Marca 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Kolejność raczej oparta na fajności, nie ilości craftingu. W Wiedźminie może trochę na wyrost, ale są schematy mieczy, ciekawa alchemia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasi Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 (edytowane) Cześć. Ja także zmuszony jestem poprosić was o pomoc w odgadnięciu 2-wóch tytułów. Spróbuję napisać wszystko co pamiętam i oczekuję na typy, pomoc. 1. RPG, przygodowa, fantasy, chyba nie było tam żadnych broni, jednym z questów było robienie zdjęć napotkanym gatunkom zwierzaków (a raczej istot). Świat był w większości wodny, a przynajmniej rozpoczęcie gry i piersze fragmenty odbywały się na wyspach, w łodzi. Chyba bohaterką była babka. W jednej misji trzeba było uciekać motorówką... albo może kogoś nią gonić. Gra nie była darmowa, pamiętam przepisywanie klucza z pudełka. I to w zasadzie wszystko, a konkretnie nic;] 2. Samochody RC. Sporo samochodów, w tym ciężarowe, tras też kilka - nie były jakieś "turystyczne" chyba wszystkie były trasami jak z F1 (wiele po prostu owalnych), czyli takie samochodowe bieżnie. Z którejś trasy dało się wyskoczyć przez płot (bo wszystkie były ogrodzone) i za płotem po wjechaniu do pitstop'u^^ była gra telewizyjna... Ta gierka chyba była w jakimś czasopiśmie. Przeszukałem wszystkie nośniki, ale niestety bezskutecznie. Z góry dziękuję za chęć pomocy. Takie niedokończone gry z przeszłości nie dają spać! _ 2-ójeczka odnaleziona, to Big Scale Racing __ Edytowane 13 Marca 2012 przez Jasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 1. RPG, przygodowa, fantasy, chyba nie było tam żadnych broni, jednym z questów było robienie zdjęć napotkanym gatunkom zwierzaków (a raczej istot). Świat był w większości wodny, a przynajmniej rozpoczęcie gry i piersze fragmenty odbywały się na wyspach, w łodzi. Chyba bohaterką była babka. W jednej misji trzeba było uciekać motorówką... albo może kogoś nią gonić. Gra nie była darmowa, pamiętam przepisywanie klucza z pudełka. I to w zasadzie wszystko, a konkretnie nic;] Beyond Good and Evil. Ostatnio wyszła wersja HD. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasi Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 No i zgadza się :) Szukałem pare tygodniu a tutaj mnie olśniliście w 5 minut! Dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Jak nazywała się gierka na PS3/x0 której główną zabawą było obracanie kuli na linie aby ominąć przeszkody etc? Wyszedł odpowiednik na PC? Bardzo podobna jest Ballance. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Albo misje dodatkowe w Dungeon Keeper :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
level1 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Potrzebuje pewnej gry ale nie pamiętam jej nazwy. Gra jest stara, a chodziło w niej o to, że strzelało się chyba jakims statkiem kosmicznym w inne statki albo jakies rzeczy, nie pamietam dokładnie w co jeszcze, za trafienia zlatywały bonusy: lepsza broń itp albo sie kupowało tez juz dobrze nie pamietam. Było 100 poziomów a pozniej gra leciała od początku. Czy ktos wie moze o jaka gre chodzi i pamieta jej nazwe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
level1 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Potrzebuje pewnej gry ale nie pamiętam jej nazwy. Gra jest stara, a chodziło w niej o to, że strzelało się chyba jakims statkiem kosmicznym w inne statki albo jakies rzeczy, nie pamietam dokładnie w co jeszcze, za trafienia zlatywały bonusy: lepsza broń itp albo sie kupowało tez juz dobrze nie pamietam. Było 100 poziomów a pozniej gra leciała od początku. Czy ktos wie moze o jaka gre chodzi i pamieta jej nazwe. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Takich gier była masa. Podaj szczegóły, na jaką platformę to było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
level1 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Takich gier była masa. Podaj szczegóły, na jaką platformę to było Dzięki za zainteresowanie juz mi kolega pomógł to było warblade :) he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stforek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Cześć, Chciałem Was prosić o pomoc w odnalezieniu gry. Grałem w nią bardzo dawno więc mogę nie pamiętać szczegółów ale postaram się podać co wiem 1. Gra w stylu bombermana ale dużo bardziej rozbudowana (wiele broni np.) 2. Na planszy był jakby piasek i skały, w piasku kopało się o wiele szybciej, zbierając ulepszenia (kilof, a może łopata) można było kopać coraz szybciej 3. Bardzo dużo broni (coś jak w schorched tank), atomówki, lasery i inne tego typu gadżety 4. Mogło grać wielu graczy na jednym komputerze (conajmniej 4 osoby, może nawet więcej) 5. Ja grałem to chyba jeszcze na Amidze chociaż nie jestem pewny 6. Grałem w to około 1995 ale tej daty nie bieżcie jako kryterium bo mogę się mocno mylić, napewno przed 2000 Może komuś kojarzy się jakaś gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Cześć, Chciałem Was prosić o pomoc w odnalezieniu gry. Grałem w nią bardzo dawno więc mogę nie pamiętać szczegółów ale postaram się podać co wiem 1. Gra w stylu bombermana ale dużo bardziej rozbudowana (wiele broni np.) 2. Na planszy był jakby piasek i skały, w piasku kopało się o wiele szybciej, zbierając ulepszenia (kilof, a może łopata) można było kopać coraz szybciej 3. Bardzo dużo broni (coś jak w schorched tank), atomówki, lasery i inne tego typu gadżety 4. Mogło grać wielu graczy na jednym komputerze (conajmniej 4 osoby, może nawet więcej) 5. Ja grałem to chyba jeszcze na Amidze chociaż nie jestem pewny 6. Grałem w to około 1995 ale tej daty nie bieżcie jako kryterium bo mogę się mocno mylić, napewno przed 2000 Może komuś kojarzy się jakaś gra ? Ta gra to Liero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Zdecydowanie nie Liero. Mnie się kojarzy z czymś, co się nazywało Miner czy jakoś tak (za cholerę nie mogę sobie przypomnieć całej nazwy ani znaleźć tego gdziekolwiek). Edit: Znalazłem: Mine Bombers. Grało się w to to w liceum :D Edytowane 20 Marca 2012 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liwosz Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Witam, kiedyś jak miałem jakieś, 14-15 lat... grałem w pewną grę, t było demko z tego co pamiętam i nie grałem w nią długo (nie pamiętam przyczyny) lecz chciał bym zagrać w nią znów, była to gra związana z Lord of the Rings i na początku gry było się w Shre, był widok z pierwszej osoby i można było integrować z otoczeniem typu podnosić kamienie itp. nie wyszedłem jednak z Shire i nie pamiętam co było dalej... Może ktoś grał w podobną grę? Bardo prosił bym o pomoc w szukaniu jej, chciał bym sobie pograć w coś z dzieciństwa. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring? Powinieneś znaleźć na tej liście: Middle-earth in video games - Wikipedia, the free encyclopedia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturatt Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Szukam gry. Była to gra, w której sterowało się samolocikiem. Grafika była cukierkowa, najlepiej grało się we dwóch. Jednym z bossów był duży sterowiec. Zestrzeliwując przeciwników zbierało się (chyba) owoce. Pamięta ktoś nazwę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Airfix Dogfighter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturatt Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Airfix Dogfighter? Niestety nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy0987 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Witam.Poszukuje gry w ktorej wcielales sie w role jakiejs istoty czleko-podobnej ktora posiadala cos w stylu jet-packa.Niestety gralem tylko w demo tej gry ktore bylo zameiszczone w jakims czasopismie z 2000-2005r.Plyta byla niebieska i znajdowalo sie na niej tez demo gry Star Wars jedi knight II jedi outcast.W grze mielismy tez kompana ktory posiadal dwa pistolety strzelajace laserami.Gra polegala na walce z potworami ktore poruszaly sie pod ziemia.Gra byla 3D, na poczatku zaczynalismy w jakiejs wiosce,mozna bylo sie swobodnie porsuzac po mapie.Bylbym wdzieczny za podanie mi tytulu tej gry ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Witam.Poszukuje gry w ktorej wcielales sie w role jakiejs istoty czleko-podobnej ktora posiadala cos w stylu jet-packa.Niestety gralem tylko w demo tej gry ktore bylo zameiszczone w jakims czasopismie z 2000-2005r.Plyta byla niebieska i znajdowalo sie na niej tez demo gry Star Wars jedi knight II jedi outcast.W grze mielismy tez kompana ktory posiadal dwa pistolety strzelajace laserami.Gra polegala na walce z potworami ktore poruszaly sie pod ziemia.Gra byla 3D, na poczatku zaczynalismy w jakiejs wiosce,mozna bylo sie swobodnie porsuzac po mapie.Bylbym wdzieczny za podanie mi tytulu tej gry ;p Być może chodzi o Giants: Obywatel Kabuto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy0987 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Tak to jest ta gra wielkie dzieki ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parada Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Siemka. Szukam gry, w którą grałem strasznie dawno temu i nie mam pojęcia jak się nazywała, a i pamiętam z niej strasznie mało. Wiem tylko tyle, że najpierw grało się dobrą stroną, potem złą. Pod koniec każdej strony dostawało się golema: dla złych ognistego, a dobrych lodowego. NIestety tylko tyle pamiętam, to było naprawdę dawno temu. Kojarzy ktoś może, co to za gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anihilus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 szukam gry w którą kiedyś grałem. grało się wikingami budowało wioskę robiło misję cos jak warcraft 3 ale z wikingami. był tam taki heros Biarni chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Cultures 2: Bramy Asgardu Bjarni, Wiking bardzo młody i jeszcze bardziej bojowy niż młody, to miał dopiero życie! Szlajał się po całym świecie w swym ukochanym hełmie, lał kogo popadnie i zdobywał coraz to nowszych przyjaciół. Okładka Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez konkurs 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Może coś z tego: Northland 8th Wonder of The World ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 RTS z wikingami kojarzy mi się z "Saga: Gniew wikingów", ale nie przypominam sobie tam żadnego herosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...