borsuczy_król Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Chciałbym zagrać dla odmiany w jakąś prostą grę akcji, coś ala F.E.A.R./Call of Duty 4 (niezbyt absorbujące mózg walenie - tego obecnie pragnę z głębi serca).Crysis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Ja szukam jakiejś mało wymagającej wyścigówki z dość rozbudowanym trybem kariery i nie z serii NfS :P.Mało wymagającej,tzn żeby dobrze działała na 8400gs. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Sprawdź GRID'a powinien śmigać na niskich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Moglibyscie polecic jakas dobra gre FPP w ktora moglbym w miare komfortowo pograc na lapku z podpisu? Interesuja mnie pozycje wymagajace jednak w jakims stropniu operowania mozgiem wiec Quake, doom itp odpadaja. Far cry i fear zaliczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Half Life 2 i episode 1 i episode 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Moglibyście mi polecić jakąś strategię na 2 kompa z configu. Obecnie gram w Knights of Honor, ale czasem wychodzi do windowsa :|. Chciałbym coś podobnego, najlepiej czasy średniowieczne, rozbudowa zamków, miast, wojska itp :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Seria Heroes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Może Age of Empires? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Moglibyscie polecic jakas dobra gre FPP w ktora moglbym w miare komfortowo pograc na lapku z podpisu? Interesuja mnie pozycje wymagajace jednak w jakims stropniu operowania mozgiem wiec Quake, doom itp odpadaja. Far cry i fear zaliczone Może da radę odpalić Mass Effect ? Fakt, że to RPG, ale tam się strzela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Polećta jakieś wyścigi na słabiuchnego kompa (Duron/GF2MX/256) i kierownicę. Raczej styl rozrywkowo-zręcznościowy niż symulacja. Myślałem o TOCA Race Driver 3 - ale Bóg jeden wie czy to pójdzie na antycznej dżiforsinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 A ja szukam...... takiej gry jak PANZER GENERAL 3 - chodzi o heksagonalny styl - ale w świecie FANTASY. (przypomina stare dobre czasy --- papierowe żetoniki, bitwy na polach peleonoru i nocki nieprzespane :rolleyes: ehhh ) Kiedyś grałem w takie demo... ale co to było i jak się nazywało nie pamiętam (za mało pije :D ). Były tam smoki, czarodzieje, rycerze, katapulty itp. itd. Jakby ktoś coś wiedział będe wdzięczny za każde informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Polećta jakieś wyścigi na słabiuchnego kompa (Duron/GF2MX/256) i kierownicę. Może coś z serii Maluch Racer/ Poldek Driver/ Czeski rajd ? Bardzo fajnie na kierownicy się ciskało w nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 A ja szukam...... takiej gry jak PANZER GENERAL 3 - chodzi o heksagonalny styl - ale w świecie FANTASY.Fantasy General :lol2: a z nowszych to może Fantasy Wars. jeszcze w coś grałem ale... też nie pamiętam jak się zwało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Może coś z serii Maluch Racer/ Poldek Driver/ Czeski rajd ? Bardzo fajnie na kierownicy się ciskało w nie :P Już decyzja zapadła na NFS UG2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Na kierownice: Demo Live For Speed, rfactor, stare Colin'y.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 dzieki @DuG1 ;) .... wygląda bardziej jak Heroes Of M&M ale zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Szukam dla brata grę w stylu KTron z linux'a na windows Pamiętam że kiedyś na starym PC grałem w taką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 dzieki @DuG1 ;) .... wygląda bardziej jak Heroes Of M&M ale zobaczymy :) Rozejrzyj się jeszcze za "Battle for Wesnoth"; jest za darmo do ściągnięcia w necie i całkiem przyjemnie się gra w tą turówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Szukam dla brata grę w stylu KTron z linux'a na windowsklasyczna wersja we flashu - FL Tron i wersje w 3D - GLTron i Armagetron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Rozejrzyj się jeszcze za "Battle for Wesnoth"; jest za darmo do ściągnięcia w necie i całkiem przyjemnie się gra w tą turówkę. Fajne to hehe .... polecam fanom turówek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekak Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Znacie może nazwe gry bardzo podobnej do Earth. Pamiętam że były tam Karpaty coś takiego. Widok był z góry i sterowało się działkami i pojazdami. Byla to wersja demo w którymś CD-Action dawno dawno temu. Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Arekak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Szukam jakiegoś fajnego tycoona ;] Nalepiej jakiś z tworzeniem firmy czy cos w ten deseń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, ja poszukuję jakieś bijatyki. Wiem że na PC to straszny temat, ale może jest jakaś gra o tej tematyce o której nie słyszałem. Proszę nie mówić żebym kupił konsolę :rolleyes: ani o emulacji PSX/PS2. Mortal Kombat znam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam. Szukam jakiś dobrych starych przygodówek. Chodzi mi o coś w konwencji "Draculi: Zmartwychwstanie" (click n'point). Notabene przypominam sobie grę w tym guście w okołoLovecraftowskich klimatach, za szlaka nie pamiętam nazwy. Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalfan Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o H.P. Lovecrafta, to Prisoner of Ice. Jeszcze starsza była Shadow of the Comet. Poza tym warte uwagi są Dark Corners of the Earth i Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder, ale obie to widok pierwszej osoby w 3D. Z nowszych dobre są Black Mirror, Still Life, Overclocked: A Story of Violence i Sinking Island (też takie mroczne, może ostatnia nieco mniej). Poza tym w ogóle lubię przygodówki od czasu do czasu i planuję zagrać w Murder in the Abbey, A Vampyre Story i Next Life (Reprobates), bo z tego co czytam, to są niezłe. Edytowane 10 Grudnia 2008 przez metalfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siedem Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam Potrzebuje jakichs gier do pogrania przez siec lokalna ALE nie mogą zajmowac wiecej niz 100 mb miejsca na dysku (na informatyce takie ograniczenie mamy na kontach ;/ ) jakis unreal tournament, quake, czy cos... nawet niekoniecznie fpsy nie moge znalezc infa ile to zajmuje na dysku Liczę na pomoc, dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 szukam takiej gierki Hydraulik co jest na identycznej zasadzie jak ta tutaj Wiem ze kiedyś była taka starsza gra której remakiem jest ta wyżej. a ja szukam gierek na zasadzie gry Deantris tylko na PC do zainstalowania (nie mam zawsze dostępu do neta). Kiedyś była taka gierka nawet podobna tylko nei moge sobie przypomnieć tytułu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam Potrzebuje jakichs gier do pogrania przez siec lokalna ALE nie mogą zajmowac wiecej niz 100 mb miejsca na dysku (na informatyce takie ograniczenie mamy na kontach ;/ ) jakis unreal tournament, quake, czy cos... nawet niekoniecznie fpsy nie moge znalezc infa ile to zajmuje na dysku Liczę na pomoc, dzieki z gory Demo Q3 zajmuje chyba 90Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaensainen Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Siema. Szukam kilku ciekawych gier (najlepiej darmowe, ale płatne też mogą być) z kategorii: - gra 2D, przechodzimy ją w prawo niczym Mario, najlepiej strzelanka (coś jak Duke Nukem 2D) - gra 2D, lecimy statkiem do góry i rozwalamy całą masę przeciwników - gra 2D, golf niczym te flashowe - gra 2D, bijatyki (ale nie walka na arenie tylko przechodzimy w prawo) - gra 2D, odbijanie piłki deską i zbijanie klocków (coś jak Arkanoid ) Edytowane 20 Grudnia 2008 przez kaensainen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstel Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Poszukuję jakiejś mini-gierki platformowej z jakimś samurajem wymaciach!ącym kataną. Chciałbym żeby gierka była trochę krwista (na wzór niektórych anime) i brutalna ;) Najlepiej w orientalnych krainach, z orientalnym ambienten/chilloutem w tle :) I najlepiej niezbyt stara (jakoś od 2000r. wzwyż). I nie chciałbym żeby to byla jakas bijatyka typu little fighter, tylko zwykla platfotmowka w ktorej idziemy do przodu i zabijamy hordy ninja/zombie/... Znacie coś takiego? Edytowane 23 Grudnia 2008 przez amstel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...