Bull_Byk Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Mam telewizor LG3000 i laptopa Asus X55-SV. Chce podlaczyc lapka do Tv aby moc ogladac filmy na telewizorze. Problem w tym jak go podlaczyc. W Lapku mam wyjscie D-SUB i HDMI Telewizor ma wejscia HDMI S-video chinch (3x wejscie chinch zdaje sie do HD i zwykle pojedyncze wejscie video-in na chinch) no i euro oczywiscie. No i problem w tym zeby podlaczyc dzwiek i obraz. Obraz mozna bez problemu przez D-Sub a dzwiek przez chinch. TYlko ze mozna z menu wybrac albo sygnal z RGB albo z chinchow albo z HDMI albo Euro. Finalnie jak podlacze kabel D-Sub to mam obraz ale nie mam dzwieku jak przelacze na sygnal S-video Plus chinche lub same chinche to mam dzwiek ale nie mam obrazu. Jak to teraz podlaczyc zeby bylo to i to. jest jakas przejsciowka z D-SUB na chinch albo S-video. Bo nie wiem juz co wybrac. A moze tym HDMI jest juz wyslany obraz i dzwiek(nie mam kabla wiec nie mam jak sprawdzic). EDIT: Kurcze nie wiem jakim cudem ale przeoczylem wejscie audio (tylko ze na jacka) do d-sub, nawet opisane jest. Nie rzuca sie w oczy ani innym kolorem ani umiejscowieniem. Jutro sprawdze czy dziala ale mysle ze tak ;] Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...