mothman Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Zastanawiam się nad zmianą swojego dysku w obudowie USB na większy, a że mam obudowę tylko na IDE nie mam wyboru, co do interfejsu. No i znalazłem taki dysk: http://www.allegro.pl/item377283370_wyprze..._fvat_ide_.html Moje podejrzenia budzi cena - w komputroniku ten sam dysk 466zł. Do tego jest bez naklejki - czyżby dysk z kradzieży z transportu? Co myślicie? A może ktoś już kupował dyski od tego użytkownika? Edytowane 15 Czerwca 2008 przez maroon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Koles ma same pozytywy i 2 neutrale to chyba cos znaczy. Ja bym kupil (jak do kieszeni usb - samsunga 750GB - jest tanszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 to prawda że o 100zł taniej niż w apollo (bo komputronik to akurat nie najlepszy przykład) , ale dysk ma tylko rok gwarancji i nie ma oznaczeń producenta , stąd pewnie niższa cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 jak do kieszeni usb - samsunga 750GB - jest tanszy)Pokaż mi takiego pod IDE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...