Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 tam się czepiacie upiększanie aut ? w f2 może się z 15 minut bawiłem potem tylko kolor fele end, najważniejsze co wprowadzili to obłędna grafę + kokpity :grin: a o model jazdy się już nie trzeba martwić bo miażdży to co posiada konkurencja ;) No z tego co widziałem to w GT5 dalej nie ma dachowania a tu już w 2009 roku jest : D ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak to dalej nie ma? To już wyszło GT5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak to dalej nie ma? To już wyszło GT5?Owszem, demo prawie 2 lata temu xDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 ta jak chcesz zagrać w Gt5P to nie rób tego ja stwierdziłem tak wtf fail ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) MacOSek Nie ma to jak argument z [gluteus maximus] xDDD Edytowane 2 Czerwca 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Nowy gameplay od Gamersyde gamespot - gameplay gamespot - wywiad IGN - Ferrari Action (Off Screen) IGN - Cockpit View (Off Screen) IGN - How to Roll Your Car (Off Screen) ---------- IGN - Forza Motorsport 3's Big Additions A dynamic career mode and much more revealed. Gamespot - Forza Motorsport 3 Hands-On We chat with developer Turn 10 about its upcoming racer and then take it for a spin, twice. Edytowane 3 Czerwca 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Genialnie to wygląda. Nawet nie marzyłem o widoku z kokpitu, o takiej grafice również. Kupuje od razu, może nawet się machnę na kolekcjonerkę. I to wszystko w 60 fps... pięknie Edytowane 3 Czerwca 2009 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mi to przypomina Test Drive'a. Strasznie dziwnie wygląda sterowanie. Brak naturalnego ruchu, dziwna praca silnika i skrzyni. To chyba nieudolność kierowcy w manualu bo jakoś nie wyobrażam sobie tak pracującego automatu. :) Jedyny "+" to wyjście poza tor. No i w końcu widok ze środka. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jedyny "+" to wyjście poza tor. No i w końcu widok ze środka. ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Aaaa i widzę, że samochody jeżdżą jak po sznurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Z wątku o Uncharted 2 dragonlore. Przestań proszę wypowiadać się w tematach o grach PS3 dobrze? Będzie zdrowiej dla wszystkich. ;) Pozdrawiam ja o to samo proszę ciebie. Widzę że ciężko zrozumieć, że to niski poziom trudności, ale co tam, lepiej potrolować <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Aaaa i widzę, że samochody jeżdżą jak po sznurku. To chyba jesteś ślepy :) widać na gameplayu z gamespot że nie jeżdżą po sznurku stary (przynajmniej nie na zakrętach, na prostej to wiadomo - mniejszy opór powietrza nie?) - to nie gran turismo :rolleyes: Ahh, Forza 3. Cud miód i orzeszki. Nie mogę nacieszyć oczu tymi filmikami Edytowane 3 Czerwca 2009 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 (edytowane) Hmm. Tylko tyle oburzenia? :] Liczyłem, że nieźle mnie pojedziecie. :] Trolowanie? Hmm. Ciekawe pojęcie tylko czy aby właściwie użyte? :) Proponuję przelecieć tematy o grach na iksa i plejaka i zobaczyć gdzie kto się wypowiada i w jaki sposób. :] Tutaj tyle ochów i achów a w grach na PS3 ciągle coś nie tak. :) To mój pierwszy post w grach o iksie od ok roku ale uznałem, że warto to napisać przy E3. Taka analogia do niezadowolonych XBOXowców w grach na PS3. :) Tym miłym akcentem znikam do siebie, byście mogli kontynuować swój zachwyt. ;) Pozdrawiam ;) PS. A mi zdawało się, że na tym filmiku wszyscy jadą po zielonej linii ale może czegoś nie dowidzę. :P Później to wyjaśnię. ;) Edytowane 3 Czerwca 2009 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 PS. A mi zdawało się, że na tym filmiku wszyscy jadą po zielonej linii ale może czegoś nie dowidzę. :P Później to wyjaśnię. ;)W f1 też wszyscy jeżdżą po jednej linii ! Ale z nich n00by!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Brawo. W końcu ktoś to zauważył. Wybiera się optymalną trasę przejazdu a nie każdy jedzie gdzie chce. :) PS. Idę się przejechać do Bułgarii. Pozdrowionka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Brawo. W końcu ktoś to zauważył. Wybiera się optymalną trasę przejazdu a nie każdy jedzie gdzie chce. :) PS. Idę się przejechać do Bułgarii. Pozdrowionka :) tylko wez duzo kremow zeby ci slonko nie zaszkodzilo na tych wakacjach....Bulgaria - jak sie nie ma co sie lubi...;) udanych wakacji! - moj syn wlasnie zdal na prawo jazdy- myslalem ze mnie poprosi o samochod, a On : Forza3!!!!! :lol2: magiczny tytul co dla niektorych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Pełna kultura widzę :| http://www.youtube.com/watch?v=IyhH7ef-Fjg...player_embedded ładnie to wygląda od razu się downhille przypominają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dzieciarnia niech się kłóci ...olać to. Tymczasem aktualizacja wątku - nowy filmik z gametrailers (ja chcę taki fotelik i kierownice od Mikołaja :blurp: ) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-fo...otorsport/50683 grafika miażdzy (autka jak w GT, otoczenie imho lepsze), jesli dopracują jeszcze bardziej model jazdy (który i tak był lepszy niż w GT) + te wszystkie usprawnienia o których mówią) to będzie murowany hit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Auto braking i rewind system trochę mi casualami zalatuję ale znając Forzę to po wyłączeniu większości aidsów nawet takiemu sceptykowi jak ja będzie się przyjemnie jeździło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 przecież takie przewijanie sprawdza się genialnie w GRID. Nie rozumiem po cholerę robić restart do początku wyścigu, skoro można cofnąć do poprzedniego zakrętu? Z resztą jak ktoś nie chce, to i tak to wyłączy, w GRID na najwyższym poziomie tego też nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6686...ch_dyskach.html No to mamy potwierdzenie 2 płytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie mogę z tymi ludźmi. Jak komuś cofanie się nie podoba to niech nie używa, no co za problem? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) porownanie FM2 i FM3 (niestety male fotki ktos wrzucil na forum ja tylko podlinkowalem) , na tych fotkach nie widac roznicy w geometrii aut (jest kolosalna) , ale widac znacznie poprawiony rendering fm2/fm3 fm2 photomode fm3 fm2 fm3 fm2/fm3 Nowa galeria - jesli tak to będzie w grze (i nie są to żadne koncepcyjne rendery) to nie mam pytań reszta tutaj: http://360racing.nl/forum/viewtopic.php?t=648&f=47 jesli to realtime to po prostu czad :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: obawiam sie troche ze te screeny są z photomode (w sumie mogli je podpisać z czego są...częsta zagrywka PR-owa) bo jak dla mnie to trochę za ładnie rozchodzi sie światło na karoserii aut Edytowane 5 Czerwca 2009 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie mam pytań. Jeżeli gierka będzie chociaż po części wyglądała jak to na obrazkach do szczękopad murowany. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 obawiam sie troche ze te screeny są z photomode (w sumie mogli je podpisać z czego są...częsta zagrywka PR-owa) bo jak dla mnie to trochę za ładnie rozchodzi sie światło na karoserii autto są fotki z photomode, ale różnią się od gameplaya w zasadzie tylko lepszym AA + jakieś filtry typu blur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Powiem tak jeśli nie poprawili grafiki w stosunku do GT5P to no cóż bo ten trailer z E3 to wygląda jak render i nie pokazuje zupełnie nic. BTW pamiętacie ten render z 2005 roku z gran turismo ? teraz forza wygląda tak samo albo nawet lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Mnie zastanawia jedno: Skoro twórcy tak chętnie odpowiadają na pytania, to czemu nikt do tej pory nie zapytał o te zmienne warunki pogodowe? Coś mi tu śmierdzi...-_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 jak w FM2 był deszcz to tu tez pewnie będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Powiem tak jeśli nie poprawili grafiki w stosunku do GT5P to no cóż bo ten trailer z E3 to wygląda jak render i nie pokazuje zupełnie nic. BTW pamiętacie ten render z 2005 roku z gran turismo ? teraz forza wygląda tak samo albo nawet lepiej :D strasznie mieszasz B-) , ja tutaj dałem nowe screeny a ty wyskakujesz z jakims trailerem z e3 , jak dla mnie grafa w F3 wygląda lepiej niz w GT5P a najwazniejsze jest to ze gra wyjdzie w rozsądnym terminie a nie tak jak GT5 które jest juz nazywane przez niektórych GT5FOREVER ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...