forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 i jak się do tego ma licencja ?? bo zadzwoniłem na 0801 i podobno ni h nie jest to legalne ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zadzwon jeszcze raz na infolinie i spytaj sie ich czy wiedzą ze ich oprogramowanie od 3 lat posiada zmienioną licencję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 A nie ma na stronie MS tresci licencji do sciagniecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 i jak się do tego ma licencja ?? bo zadzwoniłem na 0801 i podobno ni h nie jest to legalne ;P Looknij na open licence. Nie wiem czy akurat Office sie lapie (ja bralem mappointa), ale fajna sprawa - kupujesz min 5 licencji (mozesz pozniej dokupic, ew. przy mniejszej ilosci niz 5 sa jeszcze tanie licencje "uzupelniajace") do tego jeden nosnik i placisz mniej niz normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zadzwon jeszcze raz na infolinie i spytaj sie ich czy wiedzą ze ich oprogramowanie od 3 lat posiada zmienioną licencję. nie skąp klawiatury tylko napisz mi co się zmieniło i czy mając kompy a jeśli tak na jakiej zasadzie mogę kupić oemy i ich legalnie używać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 2003 mozna kupic bez problemy OEM bez komputera, z 2007 przegladam i wszedzie są rózne informacje, ale wiecej jest potwierdzajacych. Zresztą w prawie kazdym sklepie mozna dostac zestaw OPK, który nie jest potrzebny nikomu kto ma preinstalowaną wersję MSO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 oko. kupuję x office 2003 sbe/basic oem pl mając je komplet na favat i są legalne ?? :> na allegro kilka się znajdzie,, ale dosłownie kilka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...