Gość Vit Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam Zastanawiam się nad wyborem płyty głównej. Wszystkie pozostałe części (galaxy 9600gt, E2160)już mam, pozostał tylko do kupienia przyzwoity mobas. Wolałbym zamknąć się w granicach 340-350 zł. Nie mam ciśnienia na SLI, ale byłby to miły dodatek. Mile widziane są możliwości OC i koniecznie obsługa 4-rdzeni, bo planuje w przyszłośći zakup mocniejszego proca. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mysle, ze dobrym wyborem byl by Asus P5q na nowym P45. Sam sie wlasnie nad nia zastanawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) Standardowo - Abit IP35, Foxconn P35A-S, Gigabyte EP35C-DS3R, DFI DK P35-T2. Po co komu do szczęścia P45? PCIEX 2.0, CF x8, ICH10R - czyli praktycznie żadnych realnych korzyści. Nonsens IMO :) Edytowane 16 Czerwca 2008 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Foxconn P35A-S. Zero problemów, OC na poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vit Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 @Basik Czy potrafisz powiedzieć jak z OC na P5Q? I co przemawia za tą płytą (oprócz przyjemnego wyglądu :) )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Cytat co przemawia za tą płytąjak już pisałem: Cytat PCIEX 2.0, CF x8, ICH10R - czyli praktycznie żadnych realnych korzyści.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) FSB 600 raczej lekko :) Tylko jak juz brac p5q to deluxe, a to juz kosztuje niecale 600zl :/ Edytowane 16 Czerwca 2008 przez manieq1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Vit napisał(a): @Basik Czy potrafisz powiedzieć jak z OC na P5Q? I co przemawia za tą płytą (oprócz przyjemnego wyglądu :) )? Osobiscie jeszcze jej nie testowalem, zastanawiam sie nad jej zakupem :) Czytajac testy wyglada jednak dosc ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vit Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 basik napisał(a): Osobiscie jeszcze jej nie testowalem, zastanawiam sie nad jej zakupem :) Czytajac testy wyglada jednak dosc ciekawie.Udało mi się znaleźć testy wyłącznie wersji deluxe, a nidzie nie widziałem zwykłej p5q. Zastanawiaam się czy między tymi płytami mogą być widoczne różnice wydajności. Waham się pomiędzy P5Q, a Foxconnem p35A-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...