biG0r Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, chcialbym sie was poradzic, bo nie jestem dobrze zorientowany jaki sprzet oplaca sie dzisiaj kupic, a chcialbym maszyne wydajna, tak, zeby pograc w niektore gry :D dysk i karta graficzna nie musza byc bardzo dobre, za to procesor i ram moga byc lepsze... aha i nie zalezy mi natym, zeby dobrze sie podkrecal, bo mysle, ze nie bede tego robil. Chociaz mozecie napisac wg wlasnego uznania... z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitchhiker Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, chcialbym sie was poradzic, bo nie jestem dobrze zorientowany jaki sprzet oplaca sie dzisiaj kupic, a chcialbym maszyne wydajna, tak, zeby pograc w niektore gry :D dysk i karta graficzna nie musza byc bardzo dobre, za to procesor i ram moga byc lepsze... aha i nie zalezy mi natym, zeby dobrze sie podkrecal, bo mysle, ze nie bede tego robil. Chociaz mozecie napisac wg wlasnego uznania... z gory wielkie dzieki Mobo: bez problemów, stabilnie Asus P5k Pro 305zl Proc: E8200 444zl graf: 8800gt MSI 512 468zl hdd: szajsung f1320gb :) 145zl dvd: do wyboru do koloru 90 Case: tak samo, polecam tanie CoolerMastery np.333 za 122zł Zasilacz: Corsair 450 203zl Pamiątki: MUSHKIN DDR2 4096 PC1000 DUAL CL5 XP 314,7zł. Całość: ~2090 (ceny z apollo.pl i kdo.pl, które polecam.. :) ) w razie chęci zbicia tych 90dych możesz kupić tańszy zasilacz np. MOdecom MC350 za 80zl albo wersja "srodka" BEQUIET STREIGHTPOWER 350W za 155zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...