ciapaty Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czym różni sie informatyka stosowana od informatyki "zwykłej :)"? Chodzi mi o różnice zarówno na poziomie studiów jak i przyszlosciowo - pozniejsza praca itp... Wybieram sie teraz na studia, chce studiowac informatyke na agh ale nie wiem czy sie dostane, predzej dostane sie tam na informatyke stosowana, ale nie mam pojecia czym sie one roznia... Z gory dzieki za odpowiedzi pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czym różni sie informatyka stosowana od informatyki "zwykłej :) "? Chodzi mi o różnice zarówno na poziomie studiów jak i przyszlosciowo - pozniejsza praca itp... Wybieram sie teraz na studia, chce studiowac informatyke na agh ale nie wiem czy sie dostane, predzej dostane sie tam na informatyke stosowana, ale nie mam pojecia czym sie one roznia... Z gory dzieki za odpowiedzi pozdro! Różnica jest taka sama jak między majonezem babuni a dekoracyjnym ;) Poszukaj sobie lepiej jakie są różnice programowe na stronie wydziału/kierunku lub w innych źródłach, bo nazwa kierunku nikomu spoza agh raczej nic nie powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Różnice wykładanych przedmiotów są minimalne (tak samo jak ten sam kierunek wykładany na wielu uczelniach), zazwyczaj dotyczą one tylko samej nazwy ... na tym różnica się kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...