KRISTERS Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Mam szybkie pytanie odnośnie pamięci. Które wybrać do 160zl i ani grosza więcej i żadne wynalazki! Po przejrzeniu ofert wybrałem takie i jutro idę zamawiać więc proszę o podpowiedzi bo sam nie wiem ktore: czy te OCZ platinum o te cz te Corsarze o te czy te patrioty o te czy Mushkiny 2x1GB 800 CL4 HP ??? Proszę o podpowiedzi bo sam nie wiem a chce kupić jak najlepsze pamięci za niewygórowaną cenę i MUSZĄ śmigać na mojej płycie!! Dzięki za podpowiedzi. OC oczywiście BĘDZIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) ja mam Kingston_HyperX_DDR2_2x1024MB_1066MHz tylko ze one 170 kosztuje:P ale sa calkiem niezle a nie spr moc OC ale niektorzy pisza ze 1200 spokojnie pojda. Edytowane 17 Czerwca 2008 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 max 160 :D najlepiej w komputroniku bo tu zawsze dobrze wynegocjuje ale Muskhiny jak coś to w innym sklepie i chyba na nie się zdecyduje, choć kurde nie wiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Aeneon X-Tune 2x1GB 1066MHZ. Są w ESC. Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 już kupilem i zaoszczędziłem kase :D kingmax 1066 za 68zł sztuka czyli 2x1 mam i POLECAM chodzą mi na 1111MHz przy 2.0V i jak tyle śmigają to starczy i nie chce mi się bawić czy na mniejszym napięciu pójdą ale na 2.0 są chłodne i stabilne choć narazie memtest tylko jeden przeszedl ze 20min bo nie mam narazie czasu na testowania i muguel daj te pamiątki do zestawów bo są EXTRA i za taką kase to tylko brać :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...