tomek212 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam. Podczas uruchamiania systemu windows xp wyskoczył mi komunikat następującej treści "c:/windows/system32/config/system" oraz informacja nakłanijająca do naprawy problemu przez konsolę odzyskiwania. Uruchomiłem system z płyty, wszedłem do konsoli i zacząłem kombinować.... i wpisałem "fixboot c:" i zaakceptowałem. i to był wielki bład... potem sprawdzilm w instalacji jak się przedstawia sytuacja z moimi partycjami. Tutaj zamiast mojego dysku 250g. podzielonego na partycje c, d,e, pozostała jedynie partycja "c" o wadze około 130g. Jak mogę odzyskać dane z partycji "d" i "e"?? (partycja "c" była systemową dlatego mnie nie interesuje). Czy możliwe jest, że trwale usunąłem dane z mojego dysku?? Proszę o pomoc a za rady i podpowiedzi serdecznie z góry dziękuje! z poważaniem Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 A po kiego uzywałes fixboot jak padł ci rejestr i system nadawal sie tylko do przeinstalowania? Podlacz dysk do komputera z zainstalowanym XP SP2/3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...