Granat Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Witam serdecznie. Przede wszystkim sytuacja taka, jak w temacie.Czyli przy próbie wyłączenia systemu "wisi" na ekranie wylogowywanie lub tez miałem juz dziś przypadek ,ze był zupełny brak reakcji na "zamknij" lub "uruchom ponownie". Trwa wylogowywanie i ....trwa....trwa...... Natomiast pierwsza "dziwna" rzeczą była zawieszenie się Firefoxa czyli "program nie odpowiada" itd... W obu przypadkach pozostawał i pozostaje reset. Zrobiłem Hijackthis i combofix. Oba logi zamiesciłem tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/Centrum-Bezpi...ombofix/268328/ To tego co sie zmieniło dorzuciłbym jeszcze rzecz może błaha , ale inna niz była. Po włożeniu "pendrivea" zawsze do tej pory wyskakiwało okienko z lista programów/możliwości otwarcia zawartości(autoodtwarzanie), teraz tego nie ma... Przeskanowałem, zrobiłem checkdisk....nic.... Skąd ten bałagan? Edytowane 17 Czerwca 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Miałem to samo na Asusie M2N-E SLI dawałem uruchom ponownie i tak stał to samo jak w biosie dałem save and exit i nie wstawał. Formatowałem,nowy bios, podłączałem na rózne sposoby... nic nie dało płyta poszła na gwarancje i wymienili na nową. Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 No dobra, odkryłem dzieki "google" sposób na wylogowanie sie i potem system restartuje normalnie bądź zamyka się: 1. Click Start and select "Log Off." 2. Click Switch User. 3. Click Turn off . 4. Click Turn Off or Restart. 5. At the prompt that warns that other users are logged on to this computer and asks whether you want to continue, click Yes. Tylko ,że to nie jest docelowe rozwiązanie bo za każdym razem musiałbym to robić..... W czy jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 No dobra, odkryłem dzieki "google" sposób na wylogowanie sie i potem system restartuje normalnie bądź zamyka się: Tylko ,że to nie jest docelowe rozwiązanie bo za każdym razem musiałbym to robić..... W czy jest problem? Windows oryginalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Windows oryginalny? Tak. A teraz jeszcze pliki Microsoft Office wyglądają tak jak pliki nie powiązane z żadnym programem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Miałem to samo na Asusie M2N-E SLI dawałem uruchom ponownie i tak stał to samo jak w biosie dałem save and exit i nie wstawał. Formatowałem,nowy bios, podłączałem na rózne sposoby... nic nie dało płyta poszła na gwarancje i wymienili na nową. Zawiozłem do serwisu, niech sobie sprawdzą. Przeinstalować system nie problem, gorzej jak padło coś w bebechach. A bałagan robił sie coraz większy, zamykanie przeglądarki, odtwarzaczy itd.... Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Na końcu to mi nie działała sieciówka i dzwięk czasem restarty podczas kopiowania pliku. Coś te asusy mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Wszystkie podzespołu w porządku, problem leżał na szczęście w systemie..po reinstalce jest ok. Przyczyna niestety nieznana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...