K3310pH Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, Mam domowy serwerek na linuksie, w ktorym ustawilem sobie zeby reset ip byl dziennie o godzinie 19.00. Pewnego dnia kombinowalem troche z konfiguracja serwera i zaremowalem skrypcik ktory resetuje mi polaczenie. Ku mojemu zdziwieniu okazalo sie, iz ip nie zmienilo sie juz od ponad 10 dni. Za poczatkow neostrady bylo to bodajze 72h, ale potem dzielnie zmniejszyli na 24h i tak samo bylo jak zaczynalem z netia(ze 3 lata temu). Czy to jakas zorganizowana akcja, czy poprostu cos nakombinowali jak testowali mi lacze (wykonalem kilka telefonow w sprawie testu lacza pod 6Mbps/512kbps) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 jak nie muszą to nie zmieniają to nic dziwniego ja juz od prawie miesiąca mam taki sam, to nie to co skur***** z TP żeby ludziom na nerwach grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3310pH Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 dzieki, ciekawe zjawisko, zazwyczaj wszyscy solidarnie grali na nerwach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...