Skocz do zawartości
ath

Need For Speed: Undercover

Rekomendowane odpowiedzi

No ja już grę dorwałem. Byłem na grę bardzo napalony, bo Most Wanted naprawdę mi siępodobał, ale spotkało rozczarowanie. Mój komputer chyba już niestety nie nadaje się do tego żebym pograł w nowego nfsa ;/. Szarpie i tnie nawet na najniższych detalach, gdzie gra wygląda gorzej od hot pursuit 2....A szkoda..Nie mogę wystawić oceny, bo jazda całkowicie mija się z celem. Lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie w Most Wanted od kilku tygodni (tuninguje samochody, zbieram kasę). No i w tym czasie oglądam filmy z gry Undercover jak to autorzy się wypowiadają jaka to gra super itp. a w tle gameplay zerżnięty z Most Wanted tylko w gorszym wydaniu. Kolejna porażka po Call of Duty. Tak się zastanawiam czy pod koniec roku bardziej od gry roku będzie popularniejszy ranking porażka roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To coś to najwieksza porażka roku !!!. Dziwie sie ze wogole taki knot trafil do sklepow - nie da sie w to grac (pisze " to" bo to cos nawet grą nazwać nie można). Ten NFS wyglada jak jakas wczesna alpha. Bedą mieli wymowke na swiatowy kryzyz i kasa im byla potrzeba

ps. nie spotkalem sie jescze z grą w ktorej zmiana rozdzialczosci z 1680x1050 na 800x600 i detale z high na low nic nie dawaly nic tylko pogratulowac panom z EA

Edytowane przez alient

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki MW 2. tyle, ze wyglada gorzej. spoko jesli sie nic za ta giere nie zaplaci. ale wydac ponad 100zl to gruba przesada. niech to dolacza do cd-action ;]

ladne sa jedynie cutscenki, prawie jak film

ffs ta gra to chyba beta

Edytowane przez Pigipon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, wieje nudą z tego need for speeda. Wczoraj jak oglądaliśmy z kumplem filmiki z gameplayu w HD to mało co się nie zaziewałem na śmierć. Do midnight club to nawet nie ma startu.

Edytowane przez apo5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak z ta gra jest cos nie tak. Mam E5200 @ 3.5GHZ, 4GB ramu i 9600GSO (G92). Zarowno na niskiej rozdzilczosci i najnizszych detalach jak i wyzszych detalach dziwne przycinki przedewszystkim przy skrecaniu. Wogle jakos dziwnie sie prowadzi te samochody.

Grafika tez dziwna, cienie poszarpane... Ponizej screen.

Detale wszystkie ma max.

http://basior.chickenkiller.com/1.jpg

Moze to wina sterownikow. Mam 178.24.

Edytowane przez basik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz jeden rdzeń, rajt? Czyli to samo co w pro street...bez dwóch rdzeni nie pograju.

tak 1 rdzeń......ale pro street działał zdecydowanie lepiej ;/ Fakt, nie przeszedłem go bo strasznie wiał nudą, ale nie było tak tragicznie jak teraz....

ten sam problem mam o dziwo z.......test drive unlimited. No nie ma sposobu żebym w tą grę zagrał :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pierwsze wrażenie:

Nie podnieciłem się, ale dramatu nie ma. Grafika moim zdaniem jest ładna, ale wydajność kuleje. (na moim kompie 11XX x 720 jest średnio płynne ale grywalne a 1680x1050 niegrywalne. (chyba czas na jakiegoś hd4830/50) Na dłuższą metę gra pewnie będzie nudna, ale na jeden-dwa wieczory powinna styknąć. Fizyka nie byłaby dramatyczna, gdyby nie mega-nierealistyczne hamowanie o ile wszystkie elementy prowadzenia auta są takie jakich od nfs można oczekiwać, to hamulce to kpina. Dosłownie sekunda wystarczy żeby zahamować od 200 do 0kmh i nie ma mowy o żadnym poczuciu transferu masy auta na przód, podsterowności czy czymś takim. Wylatujesz z zakrętu, wciskasz leciutko strzałkę w tył i bum już śmigasz jak po szynach. :/ Tak trudno skopiować fizyke choćby z gran turismo 4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszej scenie grafika normalnie mnie negatywnie zaskoczyła, zamiast radiowozów to jakieś pudła itp. początkowo myślałem, że to przez to, że standardowo minimalne ustawienia są, i po przestawieniu będzie o niebo lepiej. Wchodzę w opcję, a tam tylko rozdziałke mogłem podciągnąć i AA x6 dać, oraz vsynca włączyć, a wszystkie detale już były na high standardowo :blink: . Te zmiany jakoś do znośnego poziomu grafiki nie podniosły. Wszystko o dziwo działało płynnie. W grid'zie o niebo lepiej wszystko wygląda, który jakby nie patrzeć znaczny czas temu wyszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi