Zerg1990 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Fajnie by było gdyby dodali opcje tuningu takie jak byłu w U2 + poprawiona grafika z MW i była by gra stulecia <_< Edytowane 17 Listopada 2008 przez Zerg1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Do gry stulecia to jej może dużo brakować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 nie dziwie sie ze coraz to nowsze edycje NFS sa tak slabe, skoro oczekiwania graczy skupiaja sie na wiesniackim tuningu i wygladzie samochodow, zamiast na modelu jazdy i ciekawych torach/sceneriach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Mi wystarczyłoby xero z Most Wanted plus nowe widoczki i byłbym happy. Większą radochę zawsze miałem z ganiania za policją i vice versa niż z klepania karoserii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Mam Wam przypomniec zasady czy od reki wpieprzac pol roku ZKU i zmieniac podpisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Chyba pierwsza recka - gameplayer - 6.5/10 + Satisfying handling + Challenging cop AI… - …that’s identical to Most Wanted - …using the cars from ProStreet - …and it’s not Hot Pursuit 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Czyli MW 2.0, ale i tak zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Czyli MW 2.0, ale i tak zagram. dla mnie to akurat plus :-) Most Wanted imho jedna z lepszych części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 No ja już grę dorwałem. Byłem na grę bardzo napalony, bo Most Wanted naprawdę mi siępodobał, ale spotkało rozczarowanie. Mój komputer chyba już niestety nie nadaje się do tego żebym pograł w nowego nfsa ;/. Szarpie i tnie nawet na najniższych detalach, gdzie gra wygląda gorzej od hot pursuit 2....A szkoda..Nie mogę wystawić oceny, bo jazda całkowicie mija się z celem. Lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 jeszcze jak mozesz to podaj swoj konfig :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keniger Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Gram sobie w Most Wanted od kilku tygodni (tuninguje samochody, zbieram kasę). No i w tym czasie oglądam filmy z gry Undercover jak to autorzy się wypowiadają jaka to gra super itp. a w tle gameplay zerżnięty z Most Wanted tylko w gorszym wydaniu. Kolejna porażka po Call of Duty. Tak się zastanawiam czy pod koniec roku bardziej od gry roku będzie popularniejszy ranking porażka roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) To coś to najwieksza porażka roku !!!. Dziwie sie ze wogole taki knot trafil do sklepow - nie da sie w to grac (pisze " to" bo to cos nawet grą nazwać nie można). Ten NFS wyglada jak jakas wczesna alpha. Bedą mieli wymowke na swiatowy kryzyz i kasa im byla potrzeba ps. nie spotkalem sie jescze z grą w ktorej zmiana rozdzialczosci z 1680x1050 na 800x600 i detale z high na low nic nie dawaly nic tylko pogratulowac panom z EA Edytowane 18 Listopada 2008 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) taki MW 2. tyle, ze wyglada gorzej. spoko jesli sie nic za ta giere nie zaplaci. ale wydac ponad 100zl to gruba przesada. niech to dolacza do cd-action ;] ladne sa jedynie cutscenki, prawie jak film ffs ta gra to chyba beta Edytowane 18 Listopada 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Matko, wieje nudą z tego need for speeda. Wczoraj jak oglądaliśmy z kumplem filmiki z gameplayu w HD to mało co się nie zaziewałem na śmierć. Do midnight club to nawet nie ma startu. Edytowane 18 Listopada 2008 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 prosze moj konfig. amd 64 3800+ 2GB ramu radek x1800xt 512mb......i tak jak wyzej napisal kolega. zmiany rozdzielczosci i detali wcale nie polepszaja komfortu gry ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Masz jeden rdzeń, rajt? Czyli to samo co w pro street...bez dwóch rdzeni nie pograju. Edytowane 18 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Chyba jednak z ta gra jest cos nie tak. Mam E5200 @ 3.5GHZ, 4GB ramu i 9600GSO (G92). Zarowno na niskiej rozdzilczosci i najnizszych detalach jak i wyzszych detalach dziwne przycinki przedewszystkim przy skrecaniu. Wogle jakos dziwnie sie prowadzi te samochody. Grafika tez dziwna, cienie poszarpane... Ponizej screen. Detale wszystkie ma max. http://basior.chickenkiller.com/1.jpg Moze to wina sterownikow. Mam 178.24. Edytowane 18 Listopada 2008 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Masz jeden rdzeń, rajt? Czyli to samo co w pro street...bez dwóch rdzeni nie pograju. tak 1 rdzeń......ale pro street działał zdecydowanie lepiej ;/ Fakt, nie przeszedłem go bo strasznie wiał nudą, ale nie było tak tragicznie jak teraz.... ten sam problem mam o dziwo z.......test drive unlimited. No nie ma sposobu żebym w tą grę zagrał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Obojetnie czy masz 1 rdzen czy 10 :P zobaczcie jakie bluzgi leca na oficjalnym forum EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 No, wszyscy i wszędzie się żalą na nowego nfsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Oo Kolejny krap ? Trochę wiązałem z nim nadziei ... Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 No to pograne. I gdzie ja teraz porobie te spinny na autostradzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 gra ma duzo Bugów ;/ jak narazie nie opłaca się w nia grać wielki gniot! EA dało D*py :/ zapowiadało sie cos ciekawe jak zawsze musza zepsuc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Moje pierwsze wrażenie: Nie podnieciłem się, ale dramatu nie ma. Grafika moim zdaniem jest ładna, ale wydajność kuleje. (na moim kompie 11XX x 720 jest średnio płynne ale grywalne a 1680x1050 niegrywalne. (chyba czas na jakiegoś hd4830/50) Na dłuższą metę gra pewnie będzie nudna, ale na jeden-dwa wieczory powinna styknąć. Fizyka nie byłaby dramatyczna, gdyby nie mega-nierealistyczne hamowanie o ile wszystkie elementy prowadzenia auta są takie jakich od nfs można oczekiwać, to hamulce to kpina. Dosłownie sekunda wystarczy żeby zahamować od 200 do 0kmh i nie ma mowy o żadnym poczuciu transferu masy auta na przód, podsterowności czy czymś takim. Wylatujesz z zakrętu, wciskasz leciutko strzałkę w tył i bum już śmigasz jak po szynach. :/ Tak trudno skopiować fizyke choćby z gran turismo 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 EA dało D*py :/ Oni już tylko simsy potrafią robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Boshe ta gierka na wypasionym kompie chodzi jak.... :damage_wall: Zerowa grywalnosc. Pikseloza w filmach. Pikseloza w grze na najwyzszych mozliwych detalach. Wstyd, kandydat do crapu roku i zamieszczenia w pismie za 9.99zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Po pierwszej scenie grafika normalnie mnie negatywnie zaskoczyła, zamiast radiowozów to jakieś pudła itp. początkowo myślałem, że to przez to, że standardowo minimalne ustawienia są, i po przestawieniu będzie o niebo lepiej. Wchodzę w opcję, a tam tylko rozdziałke mogłem podciągnąć i AA x6 dać, oraz vsynca włączyć, a wszystkie detale już były na high standardowo :blink: . Te zmiany jakoś do znośnego poziomu grafiki nie podniosły. Wszystko o dziwo działało płynnie. W grid'zie o niebo lepiej wszystko wygląda, który jakby nie patrzeć znaczny czas temu wyszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitah Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Hey, mam pytanie, czy ktos odpalał NFSa pod Vista 64?? Wyskakuje mi jakis błąd podczas odpalania, ze mu brakuje pliku d3dx9_34.dll sciagnąłem ddl-kę i nadal to samo... macie pomysł co z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Najnowszy dx ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 ja na Vista X64 Sp1 Ultimate zainstaluj nowego DirectX'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...