BuLa Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ostatnio przestaly mi sie ladowac programy ktore mam w startupie za to jest odpowiedzialny jakis wpis w rejestrze chyba czy ktos wie jak to naprawic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 start -> uruchom -> msconfig -> zaznaczasz "uruchamianie" -> i kolejno wstawiasz "tick" obok elementu startowego ktorego chcesz miec na starcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 start -> uruchom -> msconfig -> zaznaczasz "uruchamianie" -> i kolejno wstawiasz "tick" obok elementu startowego ktorego chcesz miec na starcienie o to mi chodzilo Start>Programy>Startup (albo Autostart, zaleznie od wersji jezykowej) no i nie odpalaja mi sie razem z windowsem wrzucone tam progsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 a probowales w msconfig wybrac w zakladce ogolne "uruchamianie normalne" lub tez zaznaczyc "zaladuj elementy startowe" gdyz przy uruchamianiu selektywnym "zaladuj elementy startowe" jest nieaktywna - jesli dobrze pamietam... ...i teraz sprobuj zaladowac progsy do autostartu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 probowalem, niestety nie dziala rowniez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuLa Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 moze jednak ktos ma jakies rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...