Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mam wał z 2 m-ce temu instalingnąłem win 98 se (org),i teraz dzwięk zaczął mi trzeszczeć,zgrzytać,przeciągać się

wygląda to tak:

1. pod win we Winampie i innych tego typu trzeszczy

2.w realplayerze jest gitarowo tylko gdy mp3 ma mniej jak 128 kbps to tyż trzesczy

3.w grach jest ok

O CO CHODZI???????????????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Naucz sie pisac

2. Napisz ogloszenie: Oddam komputer osobie z 3 cyfrowym IQ (sam masz dwu ! )

3.Oddaj komputer

W ten oto sposob pozbyles sie problemu ! I skozystales bo umiesz juz pisac ! Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, czego sie chłopaka czepiacie o byle guwno ? Jak wam sie nie podoba wystarczy dla siebie to zachowac i nie odzywac sie a nie strofowac, bo takie cos robi z tego forum shit po prostu shit nie chciałem tego muwić ale coś złego coś naprawde złego dzieje sie z forum, klócimy sie coraz częściej i o coraz większe blachostki, wiem ze zaraz ktos mi nawtyka ale muwie to co mysle i mysle ze musialem to powiedziec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

mam wał z 2 m-ce temu instalingnąłem win 98 se (org),i teraz dzwięk zaczął mi trzeszczeć,zgrzytać,przeciągać się

wygląda to tak:

1. pod win we Winampie i innych tego typu trzeszczy

2.w realplayerze jest gitarowo tylko gdy mp3 ma mniej jak 128 kbps to tyż trzesczy

3.w grach jest ok

O CO CHODZI???????????????????????

Co tu gadac, jak instalowales 2 miesiace temu , to o ok miesiac za dlugo zwlekasz z reinstalem.

Reinstal, i olej dawanie takich postow..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

to niech pisze "o" a nie "muwie" :)

aha i zerknij jak inni pisza, procentowo wiecej osob nie pisze zmiekczen !!

Aha i wogule takie gupie "ó" strasznie zapycha serwery i powoduje pelno bledow, np. windows po angielsku ma duzo mniej bledow niz taki polski windows, duzo osob ci tak powie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci dam nabijanie postów, a co do topicu, to naprawde kurfa ja nie jarzu co ten gosc tak naprawde kce podaje problem a o kompie nic nie moowi, wiec jak tu pomoc,totakjakbys powiedzial ze ci lancuch pekl i nie wiesz co masz robic, idziesz do serwisu i moowisz lancuch chce, a oni nie wiedza czys kibol i chcesz od mztki czy od komara a moze do roweru. see ya ide szukac innego topicu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...