Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 mam wał z 2 m-ce temu instalingnąłem win 98 se (org),i teraz dzwięk zaczął mi trzeszczeć,zgrzytać,przeciągać się wygląda to tak: 1. pod win we Winampie i innych tego typu trzeszczy 2.w realplayerze jest gitarowo tylko gdy mp3 ma mniej jak 128 kbps to tyż trzesczy 3.w grach jest ok O CO CHODZI??????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zmien temat , tj nazwe tematu, wystarczy jeden "?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 no dobra ale HEPL ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 no to kurfa napisz posta po polsku i pełnymi zdaniami to moze cos z tego zrozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak narazie to mozna zrozumiec tylko tyle: 2 miechy temu instalnol sobie system i teraz bez powodu zaczyna w niektorych rzeczach zle dziala. Nie napisales jaki masz sprzet. Zmniejsz liczbe znakow zapytania!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 1. Naucz sie pisac 2. Napisz ogloszenie: Oddam komputer osobie z 3 cyfrowym IQ (sam masz dwu ! ) 3.Oddaj komputer W ten oto sposob pozbyles sie problemu ! I skozystales bo umiesz juz pisac ! Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, czego sie chłopaka czepiacie o byle guwno ? Jak wam sie nie podoba wystarczy dla siebie to zachowac i nie odzywac sie a nie strofowac, bo takie cos robi z tego forum shit po prostu shit nie chciałem tego muwić ale coś złego coś naprawde złego dzieje sie z forum, klócimy sie coraz częściej i o coraz większe blachostki, wiem ze zaraz ktos mi nawtyka ale muwie to co mysle i mysle ze musialem to powiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kurde no komputer moze niech zatrzyma, ale niechnapisze konfiga i inne takie tam w/g niego malo wazne pierduły to mozna by mu pomoc, ewentualnie napiszemy za niego ogloszenie o sprzedazy kompa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kaloryfer w jezyku polskim jest ó ! I tylko tyle ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 w macu nie ma:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Cytat mam wał z 2 m-ce temu instalingnąłem win 98 se (org),i teraz dzwięk zaczął mi trzeszczeć,zgrzytać,przeciągać się wygląda to tak: 1. pod win we Winampie i innych tego typu trzeszczy 2.w realplayerze jest gitarowo tylko gdy mp3 ma mniej jak 128 kbps to tyż trzesczy 3.w grach jest ok O CO CHODZI??????????????????????? Co tu gadac, jak instalowales 2 miesiace temu , to o ok miesiac za dlugo zwlekasz z reinstalem. Reinstal, i olej dawanie takich postow.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 to niech pisze "o" a nie "muwie" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 No olac to , my tutajniepolonisci, ale chociaz niech napisze pelnymi zdaniami, bo tyle ze 2 m-ce temu instalował Winde to wiem, no ale reszty sie mozna domyslac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Cytat Kaloryfer w jezyku polskim jest ó ! I tylko tyle !hmmm...staram sie szybciej pisac bo tak jest wydajniej i wole nie pisac "ó", i nie czepiaj sie, jak masz sie czepiac to gdzie indziej moze sie powyzywamy na GG ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Fajnie normalnie zlot polonistów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Cytat to niech pisze "o" a nie "muwie" :)aha i zerknij jak inni pisza, procentowo wiecej osob nie pisze zmiekczen !! Aha i wogule takie gupie "ó" strasznie zapycha serwery i powoduje pelno bledow, np. windows po angielsku ma duzo mniej bledow niz taki polski windows, duzo osob ci tak powie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ide na dwor i potem przeczytam posty i zobacze co powiedziales libero i ci odpowiem ewentuanie, muwie to zebyscie nie mysleli ze mi mowe zabralo tylko ze po prostu ide na sie dotlenic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 :?: p cp wy sie kur.. kłócicie.. topic zamknięty idziemy na inny, tu sie nie ma co bic... :twisted: :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 a ja tak kcialem sie bic , kurfa no, <płacze> leeeeeeee <płacze> hahah no to zarzuccie inny topic :) :) :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Po prostu sobie posty nabijacie.. :P Do autora postu: zmien sterowniki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja Ci dam nabijanie postów, a co do topicu, to naprawde kurfa ja nie jarzu co ten gosc tak naprawde kce podaje problem a o kompie nic nie moowi, wiec jak tu pomoc,totakjakbys powiedzial ze ci lancuch pekl i nie wiesz co masz robic, idziesz do serwisu i moowisz lancuch chce, a oni nie wiedza czys kibol i chcesz od mztki czy od komara a moze do roweru. see ya ide szukac innego topicu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...