szuwar1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Witam w wszystkich! na tych wakacja bede skladal palety z pustakami od switu do nocy <_< i przy okazji chcial bym se poprawic kondycje i wyglad no i krzepy dobrac :razz: potrzebuje jakiejs odzywki na spalanie tluszczu i budowanie miesni (bardziej na rzezbe ), zalezy mi glownie na sporych i twardych miesniach :rolleyes: nie wiem co wybrac bo jest tego wszystkiego strasznie duzo mam 17 lat waga ok 75kg bic ok 33 klata 98 mam kaloryfer na brzuchu i grube nogi prosze zatem znajacych sie na zeczy o podawanie nazw produktow i jak je stosowac aha no i najwazniejsze to zeby jak skoncze prace zeby mi tam nic nie opadło... Edytowane 18 Czerwca 2008 przez szuwar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jaki wzrost?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 jonathan napisał(a): Jaki wzrost?? a tak sory moj wzrost to ok.180 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Sorka ale 180cm i 75kg to nie za wiele tego tluszczu skoro jak mowisz masz grube nogi. Nie ma co sie faszerowac chemia, starczy Ci troszke sie poruszac ;] Praca to ciut inny wysilek niz silownia wiec nie liczylbym na jakies wielkie sukcesy. Wiekszosc tych preparatow szykowana jest pod okreslone formy wysilku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 jak bedziesz pracował od dnai do nocy nosząc pustaki to pewno i na dobry posiłek nie będzie czasu, kondycje owszem poprawisz ale o jakiś gigantycznych przyrostach masy mięśniowej zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...