Cichy28 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co wy na to by zrobić plebiscyt na najlepsze, najfajniejsze itd auto 2008 roku??? Jeśli pomysł sie przyjmie, to ja oddaje swój głos na nową Mazdę6. Jeździłem tym autkiem na "drzwiach otwartych" w salonie w Warszawie- przyjemna w prowadzeniu, wyposażenie bardzo bogate, pod względem technicznym nic jej zarzucić nie można. A jeśli chodzi o wygląd nadwozie jest zarazem dynamiczne i takie muskularne Dla mnie Mazda 6 jest absolutnym hitem 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 2008 rok sie jeszcze nie skończył ale to szczegół hehe. laguna coupe: i wiele innych :P nie mam jakiś typów teraz sporo samochodów jest bardzo pięknych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ford Falcon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Co wy na to by zrobić plebiscyt na najlepsze, najfajniejsze itd auto 2008 roku??? Najlepsze, najfajniejsze czy najładniejsze? Jak narazie wiekszosc kiruje sie tylko ostatnim podpunktem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) 2008 rok sie jeszcze nie skończył ale to szczegół hehe. laguna coupe: i wiele innych :P nie mam jakiś typów teraz sporo samochodów jest bardzo pięknych. Sliczna... http://www.autogaleria.pl/fotografie/renau...ept_2007_02.jpg Tu przod wyglada jak w lamborgini:) i imho concept byl troszke ladniejszy Edytowane 19 Czerwca 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Maserati GranTurismo S Alfa Romeo 8C Spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Audi Q7 Coastline V12 TDI, dlaczego? V12TDI 500KM, 1000 Nm w zakresie od 1750 do 3250rpm, 5.5s do setki, przy deklarowanym spalaniu 12l/100km, sam układ hamulcowy ma średnice 20cali, do tego modny ostatnio biały kolor ;) moze pieknosc to nie jest ale dam sobie reke uciac za ten silnik w takim aucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Rozumiem że znów mamy wklejać przez 10 stron zdjęcia różnych aut, a i tak nic z tego nie wyniknie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 no chyba nie liczysz ze ktos pod wplywem tego tematu pojdzie do salonu i kupi jedno z tych aut ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Rozumiem że znów mamy wklejać przez 10 stron zdjęcia różnych aut, a i tak nic z tego nie wyniknie?Dla mnie to jest samochod roku :) http://motogazeta.autocentrum.pl/go/338__P..._895673778.html ps nie wkleilem zdjecia, ani nie podniecalem sie "ło jaki on pikny" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 chyba jakaś nieudana kopia reventona to polskie super auto, bo "kilka" podobieństw się rzuca w oczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 koleś w artykule podnieca się tym samochodem jakby to było niewiadomo co... "a w kabinie luksusowe wyposażenie z elektryką i klimatyzacją włącznie" "Z elektronicznych systemów wspomagających kierowcę auto posiada jedynie system ABS, co przypuszczalnie wynika z unijnych wymogów formalnych." 700KM i nie ma kontroli trakcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Nic mi wiecej do szczescia nie bylo mi potrzeba... audi r8 tdi.. czemu tu wstawiam? Bo to pierwsze superauto z dieselkiem... TOMAHAWK_ Bo takie lambo to samochod dla prawdziwych facetow ;) Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nie wiem czy w tym roku bedize premiera, ale raczej tak: Nowy VW Scirocco Jesli nie to ktorys z remakow muscle carow - charger or challenger ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 no chyba nie liczysz ze ktos pod wplywem tego tematu pojdzie do salonu i kupi jedno z tych aut ;) Już jest jeden temat w który ludzie pokazują "super auta" wg swojego gustu, po co kolejny temat który się ograniczy tylko do wklejania na pałę zdjęć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Nowe Scirocco to już gniot. Nie wróżę mu żadnej przyszłości. Pod względem designu to zlepek wszelakich marek i ich modeli. Silniki zaczynające się od śmiesznych 1.4 TSI 120KM - pewnie to będzie rządzący silnik przy wybieraniu fury bo ma swoje kosztować. Scirocco miało wyglądać tak i byłoby to o stokroć lepsze wyjście. A najładniej zapowiadającym się samochodem w 2008 jest wg. mnie Opel Insignia. Edytowane 10 Lipca 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 przypuszczam że i tak autem 2008 zostanie jakiś fiat panda 1.3 jtd super sport 4x8 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Dla mnie 2008 jest rokiem nowego Challengera, i choc wole klasyka ('70 i '71)to nowka bym nie pogardzil. Zwlaszcze ze kosztuje okolo 40000 USD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Nic mi wiecej do szczescia nie bylo mi potrzeba... audi r8 tdi.. czemu tu wstawiam? Bo to pierwsze superauto z dieselkiem... TOMAHAWK_ Bo takie lambo to samochod dla prawdziwych facetow ;) Nie no klekot spod maski w czymś takim to profanacja ale każda potwora znajdzie swego amatora. Tym bardziej że jak ktoś kupuje R8 to raczej nie powinien wnikać w spalanie bo jeśli tak to raczej nie do końća go stać na to auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Tu sie liczy sama technika... a nie kazdy kto kupuje autko za milion zl musi odrazu wychodzic z zalozenia ze jego samochod bedzie palil 100 na 100 :) Zasoby ropy sa coraz mniejsze wiec niedlugo w ogole bedziemy z buta wszedzie chodzili ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 W takim samochodzie to jedno czy ropa czy benzyna. Obie jednostki są zbliżone parametrami i są to najnowsze dzieła techniczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 W takim samochodzie to jedno czy ropa czy benzyna. Obie jednostki są zbliżone parametrami i są to najnowsze dzieła techniczne. Jak miałbym wybierać najnowsze dzieło techniczne to wolałbym nowego Nissana GT-R który pod każdym względem niszczy R8. W końcu japońce zrobili to co umieją najlepiej - hi-techowe auto sportowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...