Slow Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ma ktos z szanowej braci forumowej namiar na taka osobe w Krakowie ? Mam kilka rzeczy do poprawek blacharsko-lakierniczych a z uwagi na wartosc pojazdu chcialbym je wykonac mozliwie najnizszym kosztem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Kraków to nie wiem ale, bardziej w stronę Kalwarii Zebrzydowskiej - a zwłaszcza Izdebnik, Rudnik, Kalwaria, Brody, Zebrzydowice - blacharzy i lakierników Ci u nas pod dostatkiem :P jeździć i pytać o ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 To i ja sie podłączę, bo nie powiem- pare drobiazgów bym chętnie w mojej Asterce poprawił :P Krk oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...