konny Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Mam zamiar wymienic obudowe, ze wzgledu na to ze chce oc'owac. Mowiac o obudowie pod OC, mam na mysli to, aby bylo w niej chlodno ;). cena tak do 350 zl. Mysle o tej - http://www.cooling.pl/antec-gamer-nine-hun...odukt,1761.html Edytowane 19 Czerwca 2008 przez konny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 tu masz temat - KLIKASS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 konny napisał(a): Mam zamiar wymienic obudowe, ze wzgledu na to ze chce oc'owac.Najlepsza obudowa do oc'owania to brak obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dobra, ale tam sa obudowe pod WC a nie pod AC. To jaka proponujecie ? Mysle ze tak do 0,5 k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 CoolerMaster COSMOS, 690 lub 590 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...