FatAlbert Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 "Intel C2D E8600 E0 First Look and Biostar P45 OC 612MHz on Air!!!" http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-...2mhz-air-26797/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 ja juz ruszyłem zrodla biostarowe, badzmy dobrej mysli :))) strona producenta No i jak tam idzie ci to "ruszanie źródeł biostarowych"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) No i jak tam idzie ci to "ruszanie źródeł biostarowych"?no wiec... obiecane mam na jutro :D trzaskaj na PW jak cos trzeba ---------------------------------------------------- edyta: zmiana planow, towar bedzie w poniedziałek ---------------------------------------------------- edycja: no i usłyszalem to czego nie chcialem uslyszec :( jak cos sie ruszy to dam znac Edytowane 21 Lipca 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam Biostara TP45 HP, leży na biurku i sie śmieje do mnie, a mi sie nie chce go złożyć i krecić, może mnie zmotywujecie? Do płyt powinienem mieć dostęp za jakieś 350zł, za pare dni jeszcze to potwierdze. Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) a skąd ? czyzby "Twój"* sposnor ? ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ? jk Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 jo tyle że mam małe kuku bo brakuje mi proca z fsb odpowiednim, może lekko skasowany E6400 bedzie chodził, ale zależy to od docisku pułapki na myszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 TPower I45 @734MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 TPower I45 @734MHzNo nieźle,powiedział bym nawet że super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Mam Biostara TP45 HP, leży na biurku i sie śmieje do mnie, a mi sie nie chce go złożyć i krecić, może mnie zmotywujecie? Do płyt powinienem mieć dostęp za jakieś 350zł, za pare dni jeszcze to potwierdze. Podeslij tutaj, mnie nie trzeba motywowac specjalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dlaczego na ostatnim validzie jest DDR3 skoro płyta obsługuje DDR2, co sądzicie o zastosowaniu biosu od TPowera I45 do TP45 HP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To bug CPU-z ze pokazuje DDR3 zamiast DDR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Biostar TP45 HP do kupienia w Polsce za 320zł, bliższe informacje na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No, w końcu coś w PL z nowego Biostarka :) Tylko jak dla mnie brak Raid w tej płycie, to dyskwalifikacja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 http://bachcomp.pl/2172,produkt,Biostar-TP...IE-16x-20-.html już jest oficjalnie w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ma już ktoś tą płytkę Biostar TP45 HP lub tą z raidem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ciekawsza jest TPower I45 - widzial jak ktos gdzies? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No ja widziałem na amazon.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No ja widziałem na amazon.com @Kean'owi napewno chodziło czy ktoś ją widział do kupienie w PL a nie za zagranica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak będzie to pewnie cena z 600zł jak nie lepiej, także niech ktoś się pobawi wersja TP45 HP i obadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Kupując na amozon wychodzi około 350 zeta więc jeśli się w PL nie pokaże to chyba zaryzykuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) A gdzie masz na amozon wersje TPower? Bo widzę tylko dla AM2. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-powe...nt.php?S_ID=365 Płytka zaczyna sie w europie pojawiac, ale cos powolnie to idzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 meeromeczq zapewne będzie miał predzej czy później, a tp45 to ma svende. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 jak już pisałem wersja Hp jest wyposazona w SB ICH10 (bez R) co ujmuje jej znacznie, bo zabiera raid. Bachkomp na błąd w opisie (zapewne skopiowany z wersji pełnej), a tu specyfikacja do biedniejszej płyty HP, http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-seri...nt.php?S_ID=366 Poza tym biedniejsza, bo samo PCB jest słabiej upakowane. Porównajcie: http://www.biostar.com.tw/app/en-us/show_pic.php?S_ID=366 http://www.biostar.com.tw/app/en-us/show_pic.php?S_ID=365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 A gdzie masz na amozon wersje TPower? Bo widzę tylko dla AM2. Pierwsza z brzegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Z tego co widze to amazon.co.uk nie wysyla do PL :/ W jakim my kraju zyjemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Telefonów też nie wysyłają a ja mam aparat z vodafone :lol2: dla chcącego nic trudnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Z testów, co przez kilka dni miałem mobasa, to takie spostrzeżenia. Laminat jest dość cienki i elastyczny, zatrzaski kart grafiki to totalne nieporozumienie, w biosie opcje są trochę porozrzucane, jest kilka zaawansowanych opcji dotyczacych procesora, niestety nie miałem czasu sie im przyjrzeć. Radiatory na płycie są prostej konstrukcji, o dużej powierzchni oddawania ciepła, bardzo dobrze prowadzi procesory 45nm, odniosłem wrażenie, że płyta słabo prowadzi pamięci. Wraz ze wzrostem fsb płyta sama podbija vcore, w granicach do 150mV, regulacja vcore jest nieprecyzyjna, np dodanie 175mV daje realnie dodanie 100mV, regulacja Vmem na poczatku o 50mV, później 100mV, w dalej w przedziłach 200mV - takie skoki to porażka. Zdarza sie zawieszenie przed wejściem do biosu. Ogółem płytka nie bez wad, ale prowadzenie procka wydaje się je rekompensować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 svende a cos wiecej o tym prowadzeniu procka nam opowiesz ? my tu max FSB chcemy znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 e7200 miałem Zrobił 250MHz więcej niż na Abicie X38, i to na niższym napięciu, bez żadnych zabaw z GTLami, napieciem terminatora czy kalibracją sygnałów logicznych, niestety musiałem oddać juz i mobacza i proca. Jak/jeżeli przyjdą kolejne sztuki to może będe miał kilka dni z e8x00 i wtedy cos sie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...