maly_ZE Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam Mam Acera Extensa 5220 i mam maly problem z głosnikami.. gdy słucham muzyki w gorszej jakosci to głosniki bardzo trzeszcza i slychac jakies szumy... Wie ktos jak moze co jest nie tak i jak sie tego ewentualnie tego pozbyc..?? Z góry dzieki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turok8 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeżeli chodzi o wbudowane głośniki to powodem jest z reguły dosyć niska ich jakość. Ale jak już napisałeś, muzyka której słuchasz jest w "gorszej" jakości. Spróbuj na jakiś zewnętrznych :) Jeżeli nie będzie trzeszczeć to będziesz wiedział, że jest to wina tych z lapciaka :) a na takie ich zachowanie nie możesz za bardzo poradzić, chyba że spróbujesz w equilizerze playera pogrzebać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Te modele acera chyba tak maja u mnie niestety jest to samo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...