sinus Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Musze lepiej schłodzić mojego NB, tak wiem że dużo ludzi pisało o tym, ale jakoś nie umiem znaleźć. Czy ten radiatorek zalmana wystarczy do ekstremalnego OC, czy lepiej zainwestwać w najtańszy bloczek z Miko. A tak poza tym, co sądzicie o nowej chłodnicy z Miko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 glupie pytanie bloczek bedzie wydajniejszy... w ogole po co taki topic jak to chyba oczywiste heehhe jak jeszcze powiedz ze chodzi ci o pasywnego zamlana to sie ze smiechu posikam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=317504#317504 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No zdecydowanie WC zawsze jest wydajniejsze :P A co do chlodzenia NB to jest temat rzeka Lepiej PoSZUKAJ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale ja się nie pytałem co jest wydajniejsze, tylko czy ten radiotorek z Zalmana wystarczy do schłodzenia NB przy pracy na 200FSB. Przewiew w obudowie będzie robił tylko wentyl z zasiłki, a ten nie jest zbyt mocny (za to cichy :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale ja się nie pytałem co jest wydajniejsze, tylko czy ten radiotorek z Zalmana wystarczy do schłodzenia NB przy pracy na 200FSB. Przewiew w obudowie będzie robił tylko wentyl z zasiłki, a ten nie jest zbyt mocny (za to cichy :twisted: ) Odpowiedz jest nastepujaca - WC bedzie wydajniejsze - pod warunkiem, ze masz WC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale ja się nie pytałem co jest wydajniejsze, tylko czy ten radiotorek z Zalmana wystarczy do schłodzenia NB przy pracy na 200FSB. Przewiew w obudowie będzie robił tylko wentyl z zasiłki, a ten nie jest zbyt mocny (za to cichy :twisted: ) Wystarczy. Ja tak mam i ciagne jak w podpisie... Synchro oczywiscie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Noo! nareszcie konkretna odpowiedz :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jak Coś może jeszcze nad BlueOrbem pomysleć na 12V chałasuje toto niemiłosiernie (na opakuwaniu pisze 4300 RMP, było ~6000) ale na 7Vjest naprawe OK - nie jest głosniejszy niz wentyl zasiłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...