maxyy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Czy Wasza karta ma chłodzone pamięci czy tylko rdzeń? Chodzi mi głównie o karty z pamięcią po obu stronach. Pytam bo zmieniłem radeona x700 na geforca 8600m gt, ale podczas grania laptop sie wiesza... ;/ Temperatura rdzenia dochodzi do 78-80'C. Nie wiem czy to za dużo czy nie. ntune ma ustawiony alarm na 129'C więc 80 to chyba nie tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak zmieniłeś kartę grafiki? Chyba raczej laptopa? Jaki model? U mnie a Acerze 5920G jest trochę dziwnie, bo pamięci po jednej stronie płytki są chłodzone, ale z drugiej strony już nie. Temp. karty to w spoczynku jakieś 70s i wszystko jest ok. W czasie gry niewiele większa, może do 80. Zmień może sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...