Slayer Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Był kiedyś dodatek do ME, który uaktywniał ukrytego w systemie Dos-a. Byłbym wdzieczny za namiar czy wysłanie mi pliku na konto, bo chciałbym w końcu pograć w Duke Nukem 3D :) Slayer_997@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Czekam..... :| Update- przeszukałem forum- nic ciekawego na ten temat nie znalazłem :? Update- znalazłem :D Start-Uruchom-command :lol: I działa.....szkoda, ze jeszcze z dźwiękiem muszę sie kaleczyć 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 PS- jeżeli jednak macie te pliki, to mi je wyślijcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ftp://ftp.twojepc.pl/utils/Dosfixvs20.exe http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_dos_me/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Był kiedyś dodatek do ME, który uaktywniał ukrytego w systemie Dos-a. Byłbym wdzieczny za namiar czy wysłanie mi pliku na konto, bo chciałbym w końcu pograć w Duke Nukem 3D :) Slayer_997@o2.pl sprubuj spowolnic kompa za pomoca programów typu CPUkiller lub Moslo Bo ten osft uzo miesza w ME ( kiedys mi sie udało naprawic nim DOS-a , ale po kolejnym formacie , naprawa DOS-a nie powidła sdie i był kolejny FORMAT :evil: Ostatnio uzywam CPUKiller i DN3D chodzi, to samo 90% innych gierek DOS-owych PS. Zapuszaczając za pierwszym razem Liero , spowalniałem kompa , teraz stary gry chodza bez jego pomocy co to powoduje :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A co ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>a spowalnianie komputera do obsługi dźwięku pod DOS ?!!!!! U mnie Duke działa normalnie, tyle, że bez dźwięku :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A co ma <font color="#FF0000">[ciach!]</font> spowalnianie komputera do obsługi dźwięku pod DOS ?!!!!! U mnie Duke działa normalnie, tyle, że bez dźwięku :|To czemu nie powiedziłes wprost ze chodzi o dźwięk :?: Mozna go skonfigurowac w setupie Duka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no a nie mozesz uruchomic programiku, do ktorego podalem linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 NIestety- niewiele to dało- właściwie nic. Chodzi o to, że Dos w Win ME jest i uruchomiłem Duke bezpośrednio z niego, ale problem jest tutaj z samą konfiguracja dźwięku w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no to proponuje zinstalowac sterowniki pod dos'a i skonfigurowac odpowiednio karte w setup'ie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A co ma <font color="#FF0000">[ciach!]</font> spowalnianie komputera do obsługi dźwięku pod DOS ?!!!!! U mnie Duke działa normalnie, tyle, że bez dźwięku :|To czemu nie powiedziłes wprost ze chodzi o dźwięk :?: Mozna go skonfigurowac w setupie Duka Trzymajcie mnie , bo zastrzelę :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no to proponuje zinstalowac sterowniki pod dos'a i skonfigurowac odpowiednio karte w setup'ie gry Sterowniki pod Dosa są zainstalowane- są tam wpisane parametry, ktore są ustawione tak samo grze, ale dalej uparcie pokazuje mi komunikat, że nie mam chipu FM, albo Sound Blaster nie odpowiada na tym porcie ( na każdym innym też). :cry: Oczywiście cała konfiguracja sterowników pod Dos jest należycie ustawiona.......na serio ne wiem, co z tym robić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...