_jaro_ Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Co sądzicie o WWO?? Oraz kto był wczoraj na koncercie w Łodzi w Cubie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja nie bylem na koncercie w lodzi ale ogolnie wwo jest ok, nic do nich nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 wwo?? Nic mi to nie mówi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 W witrynach odbicia - kiedys W wyjatkowych okolicznosciach - teraz :> raperzy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Aaaaaaa, nie przepadam za tą muzą, ale mają całkiem fajne teksty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WWO ma zajebiste teksty i wogole kto ich na zywo zobaczy to nie pozaluje :))) wypas po prostu sa chlopaki caly zip sklad :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WWO ma zajebiste teksty i wogole kto ich na zywo zobaczy to nie pozaluje :))) wypas po prostu sa chlopaki caly zip sklad :twisted: Ja bylem na WWo w Gdansku, i musze powiedziec, ze support robiony przez KSC i Deluks(oba z 3-miasta) byl duuuuzo lepszy niz sam koncert WWo. KSC i Deluks dali czadu, pokazali na co ich stac, a WWo wystapilo pelne dumy, slawy i nic ciekawego nie zrobili. Zagrali z 8-10 kawalkow. Jeden text roz.pier****l mnie: "Jest jedna rzecz dla ktorej warto zyc. ZIP-HOP, i nie zmienai sie nic." :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WWO ROXX :twisted: Mam kawałek ich textu w podpisie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ja mam kawalek swojego tekstu w opdpisie ale to wcale nie siwadczy o tym ze jestes cudowny, moim zdaniem wwo jest okej ale nie jakis specjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A jak dla mnie to koncerty robią słabe - pamiętam pierwszy koncert w Łodzi - słaby "show", ludzie reagowali żywiołowo tylko dlatego że był to ktoś "znany", spoza Łodzi. Nie umieli nawiązać kontaktu z publiką, rozmawiać z nią ze sceny - znam dużo innych ludzi, chociażby z Łodzi umiejących lepiej rozbujać publikę, co wcale nie jest łatwe 8). Z zipów lepsze koncerty daje Pono. I nie rozumiem, dlaczego tyle osób jara się WWO że to takie ekstra itp... Druga płyta nie wnosi wiele w porównaniu do pierwszej która była, mógłbym zaryzykować stwierdzenie - przełomowa, swoją drogą myślałem że druga będzie w pewnym sensie jej kontynuacją, a tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witryny jak Witryny czyli klimaty warszawskiej klimy kolędnicze ZIPowo Molestingowo Morwóowo uliczne :) czyli super bo swojskie klimaty. Ogolnie Sokol z Jedrkiem :) odwalaja naprawde kawal dobrej roboty. Jeden z niewielu "prawdziwych" zespolow ktory jeszcze sie nie sprzedal. WWO to Element ZIP Skład i to sie liczy. Oni zaczynali tworzyc w podziemiu gdy jeszcze nie bylo mody na hip-hop która tak bardzo lansuja teraz gibony z tas da fleja na czele... WWO texty ma niezle przemyslane i najwazniejsze bo z przeslaniem jezeli chodzi o beaty to slychac studio schron wiec czesto slychac instrumental by Majki&Korzen. Jeden z najlepszych skladów nieundergroundowych ktore robia dobry polski hh z przekazem ktory jest najwazniejszy w polskim hh. Ale wpizdu osob ktore wczoraj sluchaly disco a dzis gania w szerokich porach krzycząc na lewo i prawo komercyjne "elo" uwaza ich za gwiazdy... i dzieje sie to co sie dzieje. Sytulacja w polskim HH obecnie jest tragiczna jest ogoromna moda nie ma juz tego co bylo w 97-98 roku czyli ten klimat którego nie da sie opisac slowami. Kto wie siedzial w tym wtedy rozumie. Zostalo to tylko na undergoundowej scenie której jest coraz lepsza i praktycznie w kazdym miescie ktos cos robi i wydaje nielegala. U mnie w KRK 5.04 gra M.O.R.W.A z Firma (pozdrawiam Włodka) nie wiem moze sie przejde. Ale ogolnie na koncerty nie chodze prawie w ogole wole se kupic farby. Ogolnie dziś 80% ludzi sluchajacych hh to pozerzy nie majacy o tym zadnego pojecia jarajacy się <span style="color:red;">[ciach!]</span>em. Hhahah pelno malolatek jaralo sie PFK i K44 którzy nie tworzą dobrej muzyki... to samo gibony i Tede. Zreszta nie da sie opisac slowami co sie dzieje za 2-3lata moda minie i zostaną tylko prawdziwi. Kiedyś ta całą komercja przestanie trwać a ja z wami dalej w prawdziwym hh będe trwać. A i nie zapominajcie ze sa 3 podstawowe elementy... a nie tylko muza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 i dlatego istnieje rap :) ja np nie nosze szerokich spodnii, nie nosze tez oczywiscie jakis ledzinsow :P, ale mam luzne spodnie takie w jakich sie norm czuje, nie ubieram sie w firmach typu moro czy co kolwiek tylko w norm firmach, nie mowie yo, nie mowie elo - bardzo zadko mi sie trafi, nie pale 'gibonow' tez bardzo zadko i to nie jakas mania, mam w [gluteus maximus] wszystkie panny ktore leca na ta muze a wiem ze jest ich sporo ;p... ogolnie robie rap dla siebie i dla swoich bliskich, dla znajmoych i mojej dziewczyny i to mnie satysfakcjonuje, oczyiwiscie jakby mnie ktos kiedys docenil to nie mial bym nic przeciwko bo to chyba jest w naturze czlowieka ze darzy do 'doskonalosci :twisted: ". Ogolnie lubie rap, lubie pisac teksty, lubie rymowac... nie lubie jak ktos mi mowi ze jestes cienki w tym co robie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A jak było Prokomputer????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...