metiu Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Witam wszystkich ludzi z forum!!! Zakupiłem dzisiaj wyżej wymienioną karte i po podłączeniu do płyty głównej jest jeden wielki pisk i nie wiem o co chodzi dodam że wczesniej miałem Palita 8600 GT i żadnych problemów zastanawiam się w czym tkwi problem może w zasilaczu może za słaby !?? Dodam że wszystkie wentylatory działają!!! Mój sprzęt:: Płyta MSI P35 NEO2 Procek intel core 8200 2.66 Pamięć 2x1G OCZ Zasilacz FEEL 400 W ATX Proszę o POMOC!!! Z Góry Dzięki !!!!!! POZDRO!!!!!!!!!!!! Edytowane 20 Czerwca 2008 przez metiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dociśnij mocniej kartę w slocie. Jak nie pomoże sprawdź w innym kompie, czy chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesyr Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Jeden wielki pisk czyli jeden ciągły czy parę krótkich pisków? Przy okazji wyjmij i włóż ponownie ram :) i tak jak kolega wyżej kartę graficzną :) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez wesyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zasilacz FEEL 400 W ATXOjjjjjjj to boli :( Wymień to jak najszybciej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tak z ciekawości... dodatkowe zasilanie podpięte? Taka czarna, 6-cio pinowa wtyczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 1. Karta graficzna może być uszkodzona. Przetestuj na innym kompie. 2. Zły montaż może również powodować piski. 3. Zasilacz zmienić bo fell to nic dobrego ale na chwilę może starczyć. 4. Pisk jest wtedy jak włożysz kartę do slotu czy wtedy jak uruchomisz kompa? Czy komputer działa dobrze i karta również czy po prostu irytuje cię ten pisk? 5. Płyta główna może Ci piszczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 No jak takim "zasilaczem" chcesz karmic 8800gt to ciesz się, że nie poszedl z dymem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...