Skocz do zawartości
disaster3

Fedora 9

Rekomendowane odpowiedzi

Pobralem sobie stad fedore http://fedoraproject.org/pl/get-fedora i mam problem z instalka. Kiedys mialem wersje 8 i nie bylo zadnych jazd.

Teraz uruchamiam plyte wybieram instaluj, to tam cos sprawdza itp. pozniej sprawdza Hardware i wykrywa 8800GT i probuje uruchomic tryb graficzny ten pierwszy co sie pojawia i wyskakuje mi w monitorze "OUT OF RANGE" (H i V), kurde mam zwykla 17" LCD iiYamy podlaczona do karty przez DVI rozdzialka standardowa 1280x1024 i tak jak mowie Fedore 8 na luzaku instalowalem teraz z 9-tka mam takie jazdy. Na poczatku myslalem ze to moze kabel S-Video byl podlaczony do grafiki i program instalacyjny glupial ale jak go wyciagnalem dalej to samo. Windoze odpalam normalnie wszystko spoko, probuje uruchomic instalke Linux'a i jak dochodze do w/w miejsca to wyskakuje mi taka akcja.

Nie wiem macie jakis pomysl "O co lotto"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiedzialem jak. Ale juz sobie dalem z tym rade moze bardza bardzo amatorsko ale dalem :) , podlaczylem LCD'ka przez D-Sub'a i dalej ten problem byl ale byl czytelny i moglem spokojnie poustawiac wszystko. A jak juz mi zainstalowal i byl 1-szy resart to wszystko wrocilo do normy i wszystko jest OK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi