disaster3 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pobralem sobie stad fedore http://fedoraproject.org/pl/get-fedora i mam problem z instalka. Kiedys mialem wersje 8 i nie bylo zadnych jazd. Teraz uruchamiam plyte wybieram instaluj, to tam cos sprawdza itp. pozniej sprawdza Hardware i wykrywa 8800GT i probuje uruchomic tryb graficzny ten pierwszy co sie pojawia i wyskakuje mi w monitorze "OUT OF RANGE" (H i V), kurde mam zwykla 17" LCD iiYamy podlaczona do karty przez DVI rozdzialka standardowa 1280x1024 i tak jak mowie Fedore 8 na luzaku instalowalem teraz z 9-tka mam takie jazdy. Na poczatku myslalem ze to moze kabel S-Video byl podlaczony do grafiki i program instalacyjny glupial ale jak go wyciagnalem dalej to samo. Windoze odpalam normalnie wszystko spoko, probuje uruchomic instalke Linux'a i jak dochodze do w/w miejsca to wyskakuje mi taka akcja. Nie wiem macie jakis pomysl "O co lotto"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Linux daje za dużo Hz na monitor? Zapewne da się to przestawić w trybie tekstowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 nie wiedzialem jak. Ale juz sobie dalem z tym rade moze bardza bardzo amatorsko ale dalem :) , podlaczylem LCD'ka przez D-Sub'a i dalej ten problem byl ale byl czytelny i moglem spokojnie poustawiac wszystko. A jak juz mi zainstalowal i byl 1-szy resart to wszystko wrocilo do normy i wszystko jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...