dolgram Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witam wszystkich Mam takie pytanko czy ktoś już miał może styczność z nowymi obudowami codegena z boczną szybą?? Chodzi mi o jaklośc wykonania itp. Wiem ze zasilki straszne wyją ale obudowy nawet ciekawie wyglądają. http://www.codegengroup.com/newarrivals.asp http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 O boze. Bylo cos o nich poszukaj. IMO nie warto kupowac tego shitu :) Efekt marnawy - widzialem w sklepie na zywca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 powiem ze juz od 3 tygodni sie napalilem na ta bude tylko nie bijcie mnie ! ;) - po prostu wpadla mi w oko - wystarczy wywalic zasilke w kosmos i wsadzic cos porzadnego IMO - mi sie baardzo spodobala i sadze ze jezelibym ja nawet kupil (a jestem sklonny) to mysle ze udaloby mi sie zrobic z niej cos naprawde porzadnego (a nowych pomyslow mam od groma - nawet zapisalem sobie je na karteczce i szkice roznych projektow porobilem - i pomysly ciagle mi przybywaja ) - chyba moj poprzedni mod mnie duzo nauczyl i teraz glowka mi troche lepiej pracuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 b3ton tą bude co zapodałeś jest całkie wporzo a poza tym "nie ma rzeczy niemodowalnych" :D Całkiem niezły materiał na zmodowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 powiem ze juz od 3 tygodni sie napalilem na ta bude tylko nie bijcie mnie ! ;) - po prostu wpadla mi w oko - wystarczy wywalic zasilke w kosmos i wsadzic cos porzadnego IMO - mi sie baardzo spodobala i sadze ze jezelibym ja nawet kupil (a jestem sklonny) to mysle ze udaloby mi sie zrobic z niej cos naprawde porzadnego (a nowych pomyslow mam od groma - nawet zapisalem sobie je na karteczce i szkice roznych projektow porobilem - i pomysly ciagle mi przybywaja ) - chyba moj poprzedni mod mnie duzo nauczyl i teraz glowka mi troche lepiej pracuje ;) U mnie w jednym sklepie komputerowym stoi sobie taka obudowa i powiem ci szczerze ze wykonanie tej obudowy jest do du... ale wyglad ogolny tzn. projekt jest calkiem cool. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 powiem ze juz od 3 tygodni sie napalilem na ta bude tylko nie bijcie mnie ! ;) - po prostu wpadla mi w oko - wystarczy wywalic zasilke w kosmos i wsadzic cos porzadnego IMO - mi sie baardzo spodobala i sadze ze jezelibym ja nawet kupil (a jestem sklonny) to mysle ze udaloby mi sie zrobic z niej cos naprawde porzadnego (a nowych pomyslow mam od groma - nawet zapisalem sobie je na karteczce i szkice roznych projektow porobilem - i pomysly ciagle mi przybywaja ) - chyba moj poprzedni mod mnie duzo nauczyl i teraz glowka mi troche lepiej pracuje ;) a ile za to ?? calkiem fajna :) jest w Proline taka, mozesz sie przejsc i zobaczyc LIVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 powiem ze juz od 3 tygodni sie napalilem na ta bude tylko nie bijcie mnie ! ;) - po prostu wpadla mi w oko - wystarczy wywalic zasilke w kosmos i wsadzic cos porzadnego IMO - mi sie baardzo spodobala i sadze ze jezelibym ja nawet kupil (a jestem sklonny) to mysle ze udaloby mi sie zrobic z niej cos naprawde porzadnego (a nowych pomyslow mam od groma - nawet zapisalem sobie je na karteczce i szkice roznych projektow porobilem - i pomysly ciagle mi przybywaja ) - chyba moj poprzedni mod mnie duzo nauczyl i teraz glowka mi troche lepiej pracuje ;) U mnie w jednym sklepie komputerowym stoi sobie taka obudowa i powiem ci szczerze ze wykonanie tej obudowy jest do du... ale wyglad ogolny tzn. projekt jest calkiem cool. Pozdro moze masz cyfraka i moze bys podskoczyl do sklepu (oczywiscie jezeli by ci sie chcialo ;)) i cyknalbys pare zdjatek tych najbardziej newralgicznych punktow tej budy ??? lub opisz dokladniej , co takiego jest w niej , ze wykonanie do (_|_) - wiem wiem - codegen raczej nigdy nie robil porzadnych bud i PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: To dopiero buda z prawdziwego zdarzenia. :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: To dopiero buda z prawdziwego zdarzenia. :lol: :lol: :lol: :lol: moim skromnym zdaniem - tandeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 fajniutka ;) ile za to ?? 50 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hyhy, ja widzialem dzisiaj w sklepie takiego jakiegos sky-towera z zamykanymi drzwiczkami z przodu, sluzacego jako schowana podpork pod wystawe :) Moze uda sie to jakos odzyskac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hmmm... co do ceny to nie wiele mi wiadomo to to kosztuje w actionie 149 netto czyli w sklepie trzeba bedzie dać ze 200 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hmmm... co do ceny to nie wiele mi wiadomo to to kosztuje w actionie 149 netto czyli w sklepie trzeba bedzie dać ze 200 zeta badziewiasto to okno wyglada :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 widzialem podobna ale za 250 zeta:) byla ladniejsza bo front panel byl czarny i ogolnie robila dobre wrazenie jak na codeszajsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Miałem ją kupić z zasilaczem Deer 400W - a skończyło się na Chieftecu z 360W - zaglądnij na www.yoy.pl - można się dogadać z gościem co do zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Raptor ile taka buda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jaka - taka jak na zdięciu z zasilaczem 400W - było chyba coś ok. 320-340 - nie pamiętam - pół roku temu z gościem gadałem - ale chyba za zasilacz z obudowy liczył 50zł i do tego ten Deer za 120-130 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 za drogo jak na codeszajsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ten 8011 faktycznie nie wyglada tak fajnie w realu, fajnie pomyslany jest ten przycisk power/restart ale kurde imo chooyowy kolor, dobre jest usb i wyjscie na sluchawki/mikrofon na gorze obudowy, zasilacz kolega mowi ze jest fajny bo cichutki, glosniejszy jest od niego dodatkowy wentyl znajdujacy sie w obudowie, co mnie wnerwia w tej obudowie: -odcien tych zaslepek nie ejst taki sam jak na zdjeciu, jest jasniejszy, taki "dziewiczy" bleee :D -te "uchwyty" z przodu sa plastikowe i albo je zdemontowac (jesli sie da) albo pomalowac na czarno bo to cholernie kijowo wyglada -wogole tak hmm nie jest taka znow duza jak sie wydaje, to jest normlanej wielkosci midi tower (zreszta rozmiary mozna zobaczyc na www) natomiast to co mi sie podoba i dlaczego ja kupie: -przede wszytskeim 7x5,25 no to jest po porstu super, najproawdopodobniej nawet 3,5 flopka nie bede mocowal wiec bedzie 8x5,25 -no i cena ja w sklepie dalem chyba zebym nie sklamal (moge sie mylic o 2 pln :D) jakies 175 PLN no mysle ze za taka obudowe z alawtym demontarzem itp warto dac tyle... a co do wykonania to calkiem ok rowniutenko, wszystko ladnie zaokraglone (nie ma sie gdzie skaleczyc :D) to tyle z tego co widzialem to dam 4-/6 ale at cena jest ok i mysle ze dlatego warto zwrocic na nai uwage, tylko ten wlacznik, odcien tych zaslepek i kurde "uchwyty" (czy tam haczyki:p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tak ale to jest z zasiłką Deer 400W - normalnie z 300W kosztuje coś ok. 240zł - a poza tym jak sobie to wszystko przeliczyłem - to stwierdziłem że lepiej dołożyć jeszcze 100 i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego co mam chiefteca. Byłem chory na takiego ale jak się dowiedziałem że jest ze stali - tylko przedni panel aluminiowy + cena 650 i bez zasiłki - to mi przeszło ;) Wyszły nowe Chieftec'i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 IMHO brzydkie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Paskudne te nowe Chiefteci, takie kanciaste, jednak stary dobry Dragon jest najladniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 molgbys tu dac linka do tego dragona ??? a wlasnie mala uwaga: po co quotujecie ze zdjeicami nie mozecie wyciac linku i spisac ze tu bylo zdjecie xyz ??? przeciez to qrcze pwrecz przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mialem sie wypowiedziec wiec tak: bylem dzisiaj w tym sklepie o ktorym mowilem i ten wlacznik i reset u gory ( to zlote) tak naprawde jest matowo-zlote, niezbyt dokladnie wykonane, jesli chodzi o te fajne raczki ( to srebrne) to rzeczywiscie sa srebrne, ale nie takie gladnkie, sa wrecz chropowate i to strasznie jakby pogryzione :D to znaczy sa nierowne i tyle, co do samego materialu to jest w miare ok, chociaz na zdjeciu wyglada ladniej, rowniez nie jest gladki lecz matowy, a to niebieskie jest wporzo. Moze akurat ktos znecal sie nad ta buda, ktora widzialem, nie wiem :? b3t0n - najlepiej jakbys ja zamowil przez jakis sklep w miescie i walnal taka gadke ze jest bardzo fajna, na pewno kazdy by ja chcial miec, ale ja chcialbym najpierw ja zobaczyc itp. itd. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Paskudne te nowe Chiefteci, takie kanciaste, jednak stary dobry Dragon jest najladniejszy.Sa tez ludzie, ktorzy mysla wrecz odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 grzechu: hmm u mnie te uchwyty byly ladnie wykonczone, ale to pasqdnie wyglada, taki plastki, to wyglada jak taka centralna tabdeta, no i masz racje zapomnialem napisac o tym przycicku (ma kiiijowy kolor, no ale to mozna zmienic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...