konradEM Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Ale ATI będzie miało Havoc który jest niby wspierany przez więcej gier niż physx.Bedzie, nie bedzie. Wszystko zalezy od stosnukow z Intelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja pierdziu tak GLOSNEJ karty to jeszcze nie mialem mozna ja porownac do odkurzacza (nie zartuje 0_0) nie ma rady chociaz boje sie wymjieniac chlodzenie to ten chalas mnie dobije swoja droga czy przy wymianie chlodzenia traci sie gwarancje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 A jakiej masz firmy ?? Bo ja kupilem gigabyta i nie wiem czy przeżyję taką suszarke :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Miguel alarmował o obniżonych taktach pamięci przez GB... Niby wszystko pięknie, mówili zawsze, żeby brać najtańszego referenta, a tu zonk :) Bo inaczej nie można tego nazwać... Lemar - wymień chłodzenie na Accelero. Wyjdzie lepiej i dla ciebie, i dla karty - te 90*C potrafią ją zabić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Miguel alarmował o obniżonych taktach pamięci przez GB... Niby wszystko pięknie, mówili zawsze, żeby brać najtańszego referenta, a tu zonk :) Bo inaczej nie można tego nazwać... Lemar - wymień chłodzenie na Accelero. Wyjdzie lepiej i dla ciebie, i dla karty - te 90*C potrafią ją zabić... haaa a ja wzialem asusa :) suszarke niby te 12 zeta wicej ale gwara dluzsza omg jak wy osiagacie 90C 0_0 aaaa bym zapomnial karta naprawde daje kopa gears of war, mass efect i assasins laza mi na full detalach w rozdzialce 1440x900 (bo tylko taka obsluguje moj lcd pewnie na 1600 tez by smigal) zero zwiech i plynnie :) miodzio Edytowane 25 Czerwca 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...