zulik_ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Gra z ok 2002-2004r. Demko kiedyś w jakiejś gazetce dodali i całkiem ciekawe było. Samochodówka w klimatach post apokaliptycznych (nie carmagedon). Ciekawy motyw w uzbrajanie auta w shootgun miny czy działko (którym strzelało się i poruszało myszką, troche jak TPS). Akcja na początku działa się na jakiejś pustyni. Kojarzy ktoś tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) moze Interstate '82? a nie cofam to zmyliła mnie pustyna ; d Edytowane 20 Czerwca 2008 przez got3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Czy to nie czasem ta giera: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1854 :) Ewentualnie Hard Truck Apocalipse. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Pierwsze, co przyszło mi na myśl to 3026991[/snapback] Hard Truck Apocalipse. Bardzo prawdopodobne, bo tam zaczynało się na pustkowiu, gdzie było jedynie parę górek i chata. Swoją drogą, to całkiem niezła gra. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Bandits: Phoenix Rising o to to :) Dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Po przeczytaniu tematu przyszła mi na myśl pewna gierka z PSX w podobnych klimatach. Vigilante 8. http://www.gamespot.com/ps/action/vigilante8/index.html IMO coś pięknego. Zagrywałem się na PSX w tą grę na śmierć. Działa też dobrze z ePSX. :) Polecam tym co nie grali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...