elmonk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Skonczyl mi sie wlasnie jeden kolor tuszu w urządzeniu wielofunkcyjnym Brother DCP-350c i niestety nie moge nawet na czarno drukowac, blokada jakas jest .-. Czy moglbym ktos polecic jakies tanie zamieniki? Bylem w sklepie to pan za ActiveJet zawolal sobie ponad 70zł za 3 kolory. Troche za duzo. Bylbym niezmiernie wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 21 Czerwca 2008 przez elmonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmonk Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktoś ma jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 na alllegro jest komplet za 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamson_81 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Poszukaj na allegro Pani o nicku "ala1965" -sprzedaje tusze marki Dulin do tych drukarek. Komplet ok. 54zł, naprawdę warto. Ja kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Edytowane 1 Lipca 2008 przez adamson_81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 i unikaj UNINKa - straszny no-name Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...