Genon Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Witam wszystkich!! Kolejny raz potrzebna mi jest wasza pomoc, w najbliższym czasie mam zamiar kupić nowy zasilacz i wiem że dobrze mi doradzicie. Mój obecny sprzęt to : C2D 6420 2,1 @ 3,2 Asus P5B Deluxe 2GB Geil 800 mhz (niedługo kolejne 2GB) Geforce 7900 GS SB Audigy 2 WD 160 GB Seagate 250 GB Obudowa NZXT z 3 wiatrakami Zasilacz FEEL 400W (śmieć) (być może jest to wszystko w sygnaturce ale szczerze mówiąc to nie pamiętam) A teraz właściwe pytanie, jaki możecie mi polecić zasilacz?? Ile wat?? 500?? 600??(biorąc pod uwagę że razem z zasilaczem mam zamiar kupić Radeona 4850). Najlepiej gdyby miał odpinane kable, dobry amperaż i był w miarę "przyszłościowy", cena też ma znaczenie wiec proszę bez zabawek za 1000zł ;) Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Genon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Corsair CMPSU-520HXEU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Genon Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Dużo przeczytałem o tym zasilaczu i myślę że się nada, mam jednakże jeszcze jedno pytanie, z tego co zauważyłem to między innymi ten i wiele innych zasilaczy "wypluwa" ciepłe powietrze do środka obudowy co nie za bardzo mi odpowiada, stąd moje pytanie czy teraz wszystkie zasilacze tak maja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 raczej odwrotnie, chyba każdy jaki widziałem to ssie :wink: powietrze z obudowy i wypluwa je za obudowę i coby uprzedzić pytanie ten polecony też tak robi :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...