tekilla Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ello Mam pytanko - czy oplaca sie instalowac Caltalyst 3.2 do dla karty Radeon 9100 ?? Teraz mam C 2.5. Zastanawiam sie tez czy instalowac DirectX 9. Sa bardzo sprzeczne opinie na temat tej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 najlepiej zainstalowac i sprawdzic !!!!! u mnie np. lepiej chodzi na 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 u mnie na radku 9000 np lepiej chodza gry na dx9 i na c3.1 teraz testuje 3.2 jak narazie cs splinter cell chodza ok nie wiem jak bedzie z innymi grami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zainstalowalem sobie 3.2 - sprawdzam w Morrowind i chiba tak na oko ( czyli 0% dokladnosci :) ) jest lepiej... Co do DX9 to sam nie wiem czy ten experyment zaczynac czy nie :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no mi działa wszystko lepiej nawet wgrałem sobie dx9a bo wyszła nowa .No ale zawsze lepiej miec najnowsze stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jak najbardziej instalowac! Ten temat byl juz poruszany wczesniej, ale... nalezy dodac, ze goscie z ATI zwiekszyli prawie o 100% efektywnosc pixel i vertex shadera, wiec instalowac od razu! A ja polecam jeszcze stery omegi, ktoore o wiele lepiej sprawuja sie w grach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Większą wydajność pixel i vertex shadera widać gołym okiem! U mnie po zainstalowaniu 3.2 nie chodzi Splinter Cell. CeKaeM możesz napisać skąd ściągnąć te stery omegi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 www.omegacorner.com - paulo - a poszukac to nie łaska?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dzieki e!GrOOby juz znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...