Skocz do zawartości
Buck

Co myslicie o Gaiward GF4 TI4200 64MB!!??

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio troche zachorowalem na ta karte i sie zastanawiam czy to bedzie dobry zakup. Po pierwsz narazie jeszcze nie wiem jak to sie kreci (ale podobno niezle pamieci sa 3,5ns) Po drugie nie wiem czy nie lepiej byloby zainwestowac w karte z 128MB, ale z drugiej strony nie wiem czy sie przyda te 128MB karta musialaby starczyc conajmniej na rok gry.

Co o tym myslicie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...krecic sie nie kreci wspaniale. Podobno Core nawet 315 ,ale pamieci max 570 ,moze zalezy od modelu. Tez mialem ja sobie zamiar kupic, ale postanowilem kupic Leadteka Ti4400, jedno ,ze ma 128MB ,drugie ma wyjscia TV ,trzecie bardzo dobrze sie kreci, a kosztuje 1200zl to tyle co ti4200 128MB od Gainwarda. Wiec wybor jest oczywisty (dla mnie oczywiscie).

pzdroo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sama karta jest fajna - tylko nie kupuj tej z Tweak'a (sorry Lisek) - bo w obecnej chwili nie oplaca sie kupowac karty bez TV-out'a (brak DVI-out'a jakos mozna przebolec - chyba ze chcesz podlaczyc 2 monitory...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze ten z 64MB kosztuje juz tylko 800zł.

Po drugie zastanowmy sie? Czy jesli juz to jak czesto ktos uzywa TV-OUT'a?

I po trzecie, nawet nie patrz na tą 128MB, bo to jest pic na wode. Ona w wiekszosci testow wychodzi gorzej niz ta 64MB :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...