Buck Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ostatnio troche zachorowalem na ta karte i sie zastanawiam czy to bedzie dobry zakup. Po pierwsz narazie jeszcze nie wiem jak to sie kreci (ale podobno niezle pamieci sa 3,5ns) Po drugie nie wiem czy nie lepiej byloby zainwestowac w karte z 128MB, ale z drugiej strony nie wiem czy sie przyda te 128MB karta musialaby starczyc conajmniej na rok gry. Co o tym myslicie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Nie no, gf4 i to jeszcze od gaiwarda a ty się zastanawiasz czy to brać ? Kartę od gaiwarda to ja bym każdą wziął Też nie wiem jak się kręci ale gaiwardy to zazwyczaj najlepsze karty do o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 j abym poczekał aż 4400 stanieje i podkręcił ją do poziomu ti4600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ...krecic sie nie kreci wspaniale. Podobno Core nawet 315 ,ale pamieci max 570 ,moze zalezy od modelu. Tez mialem ja sobie zamiar kupic, ale postanowilem kupic Leadteka Ti4400, jedno ,ze ma 128MB ,drugie ma wyjscia TV ,trzecie bardzo dobrze sie kreci, a kosztuje 1200zl to tyle co ti4200 128MB od Gainwarda. Wiec wybor jest oczywisty (dla mnie oczywiscie). pzdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 sama karta jest fajna - tylko nie kupuj tej z Tweak'a (sorry Lisek) - bo w obecnej chwili nie oplaca sie kupowac karty bez TV-out'a (brak DVI-out'a jakos mozna przebolec - chyba ze chcesz podlaczyc 2 monitory...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Po pierwsze ten z 64MB kosztuje juz tylko 800zł. Po drugie zastanowmy sie? Czy jesli juz to jak czesto ktos uzywa TV-OUT'a? I po trzecie, nawet nie patrz na tą 128MB, bo to jest pic na wode. Ona w wiekszosci testow wychodzi gorzej niz ta 64MB :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Właśnie sobie taką przywiozłem ze Stanów, ale nie wkładałem do komputera, bo mam walniętą płytę i mi pali karty AGP x4 (?!) Ale jak mi naprawią to się chętnie podzielę wrażeniami. Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...