Tajfo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Czy ktoś ma Gigabyte GA-EP45-DS3R DES IP45 opłaca się to kupić czy lepiej coś na P35 np. Abita IP35 PRO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) A po co zmieniać tego Abita IP35, co go masz ? Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 A po co zmieniać tego Abita IP35, co go masz ? bo moze to plyta dla kogo innego... a co powiesz na Asus P5Q??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 bo moze to plyta dla kogo innego... a co powiesz na Asus P5Q??? No właśnie składam kompa dla kogoś i w sumie marka to na razie druga pozycja. Czy ten nowy chipset ma podwójny start lub inne dzikie zachowania? Interesuje mnie płytka do 400 max i w tej cenie można kupić dobre P35 i tu wiem czego można się spodziewać a P45 to teraz nowinka :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 No właśnie składam kompa dla kogoś i w sumie marka to na razie druga pozycja. Czy ten nowy chipset ma podwójny start lub inne dzikie zachowania? Interesuje mnie płytka do 400 max i w tej cenie można kupić dobre P35 i tu wiem czego można się spodziewać a P45 to teraz nowinka :oops: jeżeli założeniem nie jest jakieś super OC to można pójść w tego Gigabyte'a bez problemu W tej kategorii na styk mieści się też Asus P5Q Pro Poza tym MSI P45 Neo3-FR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajfo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 A występuje dual boot na P45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...