Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam ostatnio przymierzam sie do zakupu jakiegos zestawu glosnikow :) moje stereo sa nadzwyczaj dobre co dziwi mnie niezmiernie ale surround kusi :D

odrazu sie spytam czy jest sens brac glosniki 7.1 ??

czy ktos zna jakies tanie i dobre

(na ceneo widze od 1000 zl szok jak dla mnie cena chora, znowujsz na innej stronce widzialem za 250 ale podobno trzeszcza jak sie glosno muzyki slucha)

a moze lepiej brac 5.1 ?? (chociaz 7ki mi sie bardziej podobaja :D)

dalej czy taka zintegrowana karta dzwiekowa ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio wystarczy mi pod 7.1 (wem ze obsluguje 7.1 bo gdzies pisalo :P) czy lepiej kupic karte dzwiekowa. Jezeli lepiej kupic to jaka (w miare tania ale z porazajacymi mozliwosciami :D)

jak ktos sie by pytal to tylko do sluchania muzyki efektow w grah itp ja sie nie bawie w tworzenie utworow itp.

pisze tutaj jako ze nie znalazlem postow o 7.1 albo przeoczylem

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

parę miesięcy temu też się zastanawiałem 5.1 czy 7.1 ale po przeczytaniu opini użytkowników testów głośników i kupiłem Genius 5.1 5005 i jestem super zadowolony :wink: do tego karte SB audigy 2 bo nie starczyło mi kaski na lepszą więc na twoim miejscu wziołbym 5.1 najlepiej Gienki :P

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2: Ci co kupowali zestaw 7.1 5 lat temu też tak mówili :lol2:

tak tylko ze 5 lat temu nie byklo takich wysciogow jezeli chodzi o technologie to tak jakbys szczurowi sterydy wstrzykanl :)

ale nic kupie 5.1 bo tansze do tego karte dzwiekowa jakas w miare dobra ale tania i styknie na troche :D dzienks :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi