kanio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Duzo :x w mim przypadku nie moge zainstalowac windowsa bo podczas instalacji nie dziala mi klawisz F8 ktory sluzy do akceptowania umowy i dalszej instalacji. Czy to jest wina wadliwej klawiatury czy te modele juz tak maja? Ktos mi poradzi? Klawiatura to Logitech Internet Navigator Keyboard SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Człowieku, trzeba czytac instrukcję ;) Masz po lewej stronie klawisz "F-Lock", nim włączasz/wyłączasz niestandardowe użycie klawiszy funkcyjnych (f1-f12). Na starcie systemu klawiszom funkcyjnym jest (niestety) przypisywane uzycie niestandardowe. Wciśnij "F-Lock" i masz normalnie działające F1-F12 ! Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 wiedzialem ze te forum sie do czegos przydaje dzieki za rade a co do instrukcji to musze wejsc w nawyk czytania ich. A i ladny wynik w podkreceniu na stale pracujesz na nim czy to tylko max? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 To wynik na stałę. Przy chłodzeniu jakie posiadam to wynik, jest hm.. żałosny, ale procek trafił sie kiepawy (może dlatego, że brązowy :evil: ). Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 To wynik na stałę. Przy chłodzeniu jakie posiadam to wynik, jest hm.. żałosny, ale procek trafił sie kiepawy (może dlatego, że brązowy :evil: ). Pozdrawiam, Pewnikiem on nie wie co to Prometeia znaczy i stąd ta pomyłka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 juz sie doedukowalem i wiem co to jest Prometeia fajny sprzet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...