svende Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Płyty zostały pokazane na Computexie, należą do budżetowej serii DFI czyli Blood Iron, mimo to posiadają 5-fazową sekcje zasilania procesora (4+1), miejmy nadzieje, ze nie będzie piszczała. Płyty posiadaja naprzemienne sloty RAMu do duala. W wersji z chipsetem nVidii są solidy. Wersja z chipsetem AMD bedzie miała SB700 a nie SB750. W oczekiwaniu na dalsze wieści i testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Mhm... fajne :). Ale wolalbym full atx z 780g. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Eh te dwa porty PCIE ;] być może moja następna płytka ;) Edytowane 22 Czerwca 2008 przez awq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 W fullATX bedzie topowy DK 790GX przecież, swoja drogą AMD z DFI celuja mocno w rynek HTPC i innych komputerów o niewielkich gabarytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Wiem że odkopuję trochę ale lepsze to niż nowy temat.Mam pytanie,czy ta płytę można wogolę gdzieś dostać?Szukam ale nie widzę,czy oni je wprowadzili wogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Nigdy jej nie wprowadzili i nie zapowiada się żeby to uczynili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Aha,szkoda trochę bo bym ją łyknął odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...