Tares Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam, możecie mi polecić jakieś obudowy z piwnicami za stosunkowo nie duże pieniądze ? powiedzmy do 400zł. Jedyna buda z piwnicą jaką znalazłem to był Silverstone Temjin TJ-07, ale +1k na bude to troszkę dużo :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Za tą cenę nierealne znaleźć coś z piwnicą... Musisz ją koniecznie mieć ? Nie lepiej kupić np. STC-01 w którym klop bez problemu się mieści ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tares Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Aż tak bardzo potrzebna to mi nie jest, tyle, że wg mnie poprostu o wiele ładniej wygląda ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) hmm w takim razie poszukaj jakiegoś stackera i doczep mu blachę :D widziałem podobna modyfikacje w sharcoonie 12 i wyglądała spoko Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 lian-li v2000 uzywke bez wyposazenia da rade kupic za 450zł juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Antec P182 Gunmetal troche ponad 400, ale jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 P182 nie nadaje się do wc .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 P182 nie nadaje się do wc ....a to dlaczemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wg.mnie P182 nadaje się do Wc.Widzieliście Wc-ta Xisio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Tia a widzieliście ile ciął? jesliatos to tylko os w stylu Twelve Hundred lub Nine Hundred P18X są bude idealne do AC ale do wc nie nadają się w ogóle ....pewnie że można ją pociąć , zrobić dodatkowe miejsce ale to jest imo bez sensu to nie jest Codegen za 50zł by go opłacało się ciąć.... płacąc ponad 4 stówki można wymagać by chłodnica weszła na front :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tia a widzieliście ile ciął? jesliatos to tylko os w stylu Twelve Hundred lub Nine Hundred P18X są bude idealne do AC ale do wc nie nadają się w ogóle ....pewnie że można ją pociąć , zrobić dodatkowe miejsce ale to jest imo bez sensu to nie jest Codegen za 50zł by go opłacało się ciąć.... płacąc ponad 4 stówki można wymagać by chłodnica weszła na front :PNo ale Twelve Hundred jest paskudna :P a p182 jest idealna z zewnątrz właśnie to by była idealna buda gdyby dało się gdzieś prosto w środku upchać chłodnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pod jakim względem będzie idealna jak ją potniesz i wsadzisz chłodnice ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pod jakim względem będzie idealna jak ją potniesz i wsadzisz chłodnice ? ;)No tak :) ale jak zastosuje chłodnico-kaloryfer na tylnej ściance to będzie ok i nie muszę środka ciąć, a po drugie nie ważne jak środek bym pociął ona bardzo ładnie się prezentuję z zewnątrz :) Szkoda że nie ma fajnych bud do wc za małe pieniądze i które by się jakoś prezentowały :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Lian Li za 600zl są fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Lian Li za 600zl są fajne ;)tylko V2000 z dużych tanio widziałem, a np v1000 już trochę ponad 6 stówek, czy ja źle szukam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No ale Twelve Hundred jest paskudna :P a p182 jest idealna z zewnątrz właśnie to by była idealna buda gdyby dało się gdzieś prosto w środku upchać chłodnicę.Sam jestes paskudny :P hehee :D LianLi ma fajne tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 to V2000 tez bym chetnie lyknol:) Chiefa BA juz za bardzo pociolem a zmienila mi sie koncepcja ukladu troszki, wiec i za buda bym sie porozgladal. Jeszcze jakies fajne propozycje do 600pln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/co-kupic-chlo...1500-zl/272318/ bez piwnicy ale fajniutka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Sam jestes paskudny :P hehee :D :wink2: poczciwy stacker tez jest dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 :wink2: poczciwy stacker tez jest dobry... hmm... no tak, tyle ze trzeba go troche zmodyfikowac i stanie sie ladnym nabytkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tzn co w nim zmieniać? Oświeć mnie jeśli możesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...