Adyan Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Do niedawna było wszystko w porządku tzn. miałem na ekranie telewizora ten sam obraz co na monitorze czyli klon monitora. Teraz zrobiłem format dysku i po zainstalowaniu wszystkiego jak zrobię klon monitora to w telewizorze mam czarny obraz a na monitorze normalnie film wyświetla w oknie aplikacji. Jeśli ktoś wie jak ustawić żebym miał obraz na TV (ale nie od razu w wersji pełnoekranowej) to proszę o odpowiedź. Edit: Rozwiązałem już problem. Winowajcą okazały się najnowsze sterowniki 175.16 oraz 175.19. Po przetestowaniu różnych wersji sterowników okazało się, że najnowsze sterowniki Nvidia Forceware 175.16 oraz 175.19 nie współpracują poprawnie z wyjściem S-video / Tv Out :( Przynajmniej dotyczy to karty GeForce 7600. Na innych modelach nie miałem okazji sprawdzić. Najlepiej spisały się sterowniki z numerkiem 169.21 zarówno jeśli chodzi o Tv Out oraz gry. W wersji 169.21 można oglądać film na TV zarówno w wersji pełnoekranowej jak i w oknie aplikacji. Tak więc najnowsze nie znaczy zawsze najlepsze. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Adyan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 TV musisz ustawić jako Primary, czy jakoś tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...