Arni Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie chcesz spamować nie pisz w tym dziale :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Bawisz się w moda - baw się dalej ;) Ja umieściłem ten temat żeby otrzymać normalne komentarze, ale jak widać tylko pojeżdżać ludzi umiecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 trudno pisać coś pozytywnego o stronie bez treści chcesz coś fajnego zrobić zrób galerie Ac :D ja mam wc ty zrób ac zobaczymy która lepiej będzie się podobać publiczności chyba że ... chicken ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Z punktu widzenia wieloletniego moda i admina kilku for o trochę zblizonej tematyce (gry) - totalny brak pomysłu i inwencji twórczej - forum na dobrą sprawę o wszystkim, czyli o niczym. Dostęp do wątków dopiero po rejestracji i zalogowaniu się - efekt odwrotny do zamierzonego, sztuczne nabijanie userów w ten sposób do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie - zniechęca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bawisz się w moda - baw się dalej ;) Ja umieściłem ten temat żeby otrzymać normalne komentarze, ale jak widać tylko pojeżdżać ludzi umiecie ;)Nawet w najlepszym humorze po paru piwach nikt pozytywnego komentarza nie wystawi, a te "pojazdy" do tej pory nie traktuj jak zlosliwosc tylko jak komentarz negatywny z ktorego nalezy wyciagnac wnioski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Musiałbym zamknąć/usunąć forum, a tego nie chcę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tip of a day: zamknij/usuń to forum i nie zakładaj już kolejnego. Są wakacje, spędź je aktywnie albo się poucz, a nie siedź przed kompem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dziękuję, ale nie skorzystam. Tak się o mnie troszczysz, ale przykro mi :) Wolę zainwestować w forum, domena i serwer już w drodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 ale sęk w tym, że serwer i domena ci nic nie da, skoro ty nie wiesz co chcesz zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 a dajcie mu, niech się pobawi, ludzie wolą nabywać doświadczenia na własnej skórze. Za 3 meisiace sam zrozumie, że fajnie było ale się skończyło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Co Ty wiesz o zabijaniu? ;) Ja wiem, że chcę zrobić z tego szitu porządne forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ok, w takim razie kup serwer, domene, jakis skrypt forum (IPB, vBulletin?). Nastepnie powiedz nam dlaczego mamy sie zarejestrowac :D Tzn. dlaczego to forum bedzie lepsze od setek innych miejsc "o wszystkim"? Bo jesli nie bedzie czegos oryginalnego, to nie masz szans. A najlepiej zrob tak jak mowia inni. Zaloz forum o tym co cie interesuje, w czym jestes "ekspertem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Hmm może skoro tym czym się Bardock interesuje czyli tworzeniem for ?Poradniki , opinie na temat skryptów :D, reklamy ....doświadczenie masz i czegoś się więcej nauczysz jak forum wypali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Macieqqq, miałem już forum o kompach, Pcvolt, ale lipnie się skończyło moje administrowanie, ponieważ współpracowałem z oszustem ;) Arni, to byłoby coś :D Jeśli M-Flow nie wypali na pewno tak zrobię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man! Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man! Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko. Nie widzicie ze do autora nic nie dociera? Szkoda palców :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] Oj.. Nie zaczaiłeś joke'e :rolleyes: Jeśli nie wypali, to dam sobie spokój, ile można :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 sądząc po niektórych użyszkodnikach.. to duużo, oj duuużo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Wgrałem nowy styl, domena będzie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Nasi użytkownicy napisali 1,411 postów w 199 tematach. Razem mamy 46 zarejestrowanych użytkowników. Czyli każdy założył średnio 7 tematów :D gratuluje ;) Jak długo forum istnieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Wgrałem nowy styl, domena będzie jutro. A serwer i skrypt? Dam Ci rade - odpusc sobie :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Serwer juz dawno jest, właśnie wszytko ustawiam, niedługo forum powinno działać pod adresem: www.wolne-gadki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) ile osób stąd zarejestrowało się na Twoim forum? Pytam, żeby stwierdzić czy pisanie o tym tutaj ma sens :) Edytowane 2 Lipca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie muszą się rejestrować, ja napisałem i zrobiłem swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Kretynizmem jest wymuszanie rejestracji zeby przejrzec forum. To najglupsze co mozna zrobic, zwlaszcza na nowym forum. Ja prowadze rozne fora, i wiem ze to daje efekt odwrotny. Skup sie na czyms konkretnym. Prowadze od paru miesiecy forumpps.pl, ktore skupia bardzo waska grupe specjalistow i jakos mam ponad 130 osob, ktore pisza z sensem i na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Może i masz rację, włączam już możliwość przeglądania forum gościom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 uwielbiam czytac takie fora, ktoś pisze bezsensowny temat na odczep_się, dalej odpowiada mu administrator, potem moderator, a potem administrator zaczyna gadać do moderatora :D, co kto lubi... Ja tam wolę spędzać czas nad czymś twórczym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor chyba wychodzi z zalozenia, NIE WAZNE CO SIE MOWI WAZNE ZE SIE MOWI, trzeba przyznac temat taki sam jak dziesiatki innych...a tu juz 2 strony postow, a przewaznie w podobnych tematach pojawia sie 5 postow i koniec...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Zrobil forum dla znajomych, spoko. Tylko nie wiem, co temat o tym forum robi na purepc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Dla sławy dla znalezienia nowych podopiecznych którzy chcą się pobawić w moda :lol: Chgw ;) btw niezły ruch tutaj :D Edytowane 4 Lipca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...