Jump to content
Bardock

[forum] Www.wolne-gadki.pl

Recommended Posts

trudno pisać coś pozytywnego o stronie bez treści chcesz coś fajnego zrobić zrób galerie Ac :D ja mam wc ty zrób ac zobaczymy która lepiej będzie się podobać publiczności chyba że ... chicken ?:D

Z punktu widzenia wieloletniego moda i admina kilku for o trochę zblizonej tematyce (gry) - totalny brak pomysłu i inwencji twórczej - forum na dobrą sprawę o wszystkim, czyli o niczym. Dostęp do wątków dopiero po rejestracji i zalogowaniu się - efekt odwrotny do zamierzonego, sztuczne nabijanie userów w ten sposób do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie - zniechęca.

Bawisz się w moda - baw się dalej ;) Ja umieściłem ten temat żeby otrzymać normalne komentarze, ale jak widać tylko pojeżdżać ludzi umiecie ;)

Nawet w najlepszym humorze po paru piwach nikt pozytywnego komentarza nie wystawi, a te "pojazdy" do tej pory nie traktuj jak zlosliwosc tylko jak komentarz negatywny z ktorego nalezy wyciagnac wnioski

Ok, w takim razie kup serwer, domene, jakis skrypt forum (IPB, vBulletin?). Nastepnie powiedz nam dlaczego mamy sie zarejestrowac :D Tzn. dlaczego to forum bedzie lepsze od setek innych miejsc "o wszystkim"? Bo jesli nie bedzie czegos oryginalnego, to nie masz szans. A najlepiej zrob tak jak mowia inni. Zaloz forum o tym co cie interesuje, w czym jestes "ekspertem".

Hmm może skoro tym czym się Bardock interesuje czyli tworzeniem for ?Poradniki , opinie na temat skryptów :D, reklamy ....doświadczenie masz i czegoś się więcej nauczysz jak forum wypali :D

hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man!

Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko.

hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man!

Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko.

Nie widzicie ze do autora nic nie dociera? Szkoda palców :wink:

Nasi użytkownicy napisali 1,411 postów w 199 tematach.

Razem mamy 46 zarejestrowanych użytkowników.

Czyli każdy założył średnio 7 tematów :D

gratuluje ;)

Jak długo forum istnieje ?

Kretynizmem jest wymuszanie rejestracji zeby przejrzec forum. To najglupsze co mozna zrobic, zwlaszcza na nowym forum. Ja prowadze rozne fora, i wiem ze to daje efekt odwrotny. Skup sie na czyms konkretnym. Prowadze od paru miesiecy forumpps.pl, ktore skupia bardzo waska grupe specjalistow i jakos mam ponad 130 osob, ktore pisza z sensem i na temat.

uwielbiam czytac takie fora, ktoś pisze bezsensowny temat na odczep_się, dalej odpowiada mu administrator, potem moderator, a potem administrator zaczyna gadać do moderatora :D, co kto lubi... Ja tam wolę spędzać czas nad czymś twórczym :)

Autor chyba wychodzi z zalozenia, NIE WAZNE CO SIE MOWI WAZNE ZE SIE MOWI, trzeba przyznac temat taki sam jak dziesiatki innych...a tu juz 2 strony postow, a przewaznie w podobnych tematach pojawia sie 5 postow i koniec...:)