Arni Posted June 24, 2008 Report post Posted June 24, 2008 Nie chcesz spamować nie pisz w tym dziale :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 24, 2008 Report post Posted June 24, 2008 Bawisz się w moda - baw się dalej ;) Ja umieściłem ten temat żeby otrzymać normalne komentarze, ale jak widać tylko pojeżdżać ludzi umiecie ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted June 25, 2008 Report post Posted June 25, 2008 trudno pisać coś pozytywnego o stronie bez treści chcesz coś fajnego zrobić zrób galerie Ac :D ja mam wc ty zrób ac zobaczymy która lepiej będzie się podobać publiczności chyba że ... chicken ?:D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
blasphemy Posted June 25, 2008 Report post Posted June 25, 2008 Z punktu widzenia wieloletniego moda i admina kilku for o trochę zblizonej tematyce (gry) - totalny brak pomysłu i inwencji twórczej - forum na dobrą sprawę o wszystkim, czyli o niczym. Dostęp do wątków dopiero po rejestracji i zalogowaniu się - efekt odwrotny do zamierzonego, sztuczne nabijanie userów w ten sposób do niczego nie prowadzi a wręcz przeciwnie - zniechęca. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeatheN Posted June 25, 2008 Report post Posted June 25, 2008 Bawisz się w moda - baw się dalej ;) Ja umieściłem ten temat żeby otrzymać normalne komentarze, ale jak widać tylko pojeżdżać ludzi umiecie ;)Nawet w najlepszym humorze po paru piwach nikt pozytywnego komentarza nie wystawi, a te "pojazdy" do tej pory nie traktuj jak zlosliwosc tylko jak komentarz negatywny z ktorego nalezy wyciagnac wnioski Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 25, 2008 Report post Posted June 25, 2008 Musiałbym zamknąć/usunąć forum, a tego nie chcę :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pawelekmal Posted June 25, 2008 Report post Posted June 25, 2008 Tip of a day: zamknij/usuń to forum i nie zakładaj już kolejnego. Są wakacje, spędź je aktywnie albo się poucz, a nie siedź przed kompem. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 Dziękuję, ale nie skorzystam. Tak się o mnie troszczysz, ale przykro mi :) Wolę zainwestować w forum, domena i serwer już w drodze ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pawelekmal Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 ale sęk w tym, że serwer i domena ci nic nie da, skoro ty nie wiesz co chcesz zrobić :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 a dajcie mu, niech się pobawi, ludzie wolą nabywać doświadczenia na własnej skórze. Za 3 meisiace sam zrozumie, że fajnie było ale się skończyło :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 Co Ty wiesz o zabijaniu? ;) Ja wiem, że chcę zrobić z tego szitu porządne forum ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Macieqqq Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 Ok, w takim razie kup serwer, domene, jakis skrypt forum (IPB, vBulletin?). Nastepnie powiedz nam dlaczego mamy sie zarejestrowac :D Tzn. dlaczego to forum bedzie lepsze od setek innych miejsc "o wszystkim"? Bo jesli nie bedzie czegos oryginalnego, to nie masz szans. A najlepiej zrob tak jak mowia inni. Zaloz forum o tym co cie interesuje, w czym jestes "ekspertem". Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 Hmm może skoro tym czym się Bardock interesuje czyli tworzeniem for ?Poradniki , opinie na temat skryptów :D, reklamy ....doświadczenie masz i czegoś się więcej nauczysz jak forum wypali :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 26, 2008 Report post Posted June 26, 2008 Macieqqq, miałem już forum o kompach, Pcvolt, ale lipnie się skończyło moje administrowanie, ponieważ współpracowałem z oszustem ;) Arni, to byłoby coś :D Jeśli M-Flow nie wypali na pewno tak zrobię :P Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pawelekmal Posted June 27, 2008 Report post Posted June 27, 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man! Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeatheN Posted June 27, 2008 Report post Posted June 27, 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] You are the man! Jeśli naprawdę nie masz pojęcia o czym zrobić forum, a MUSISZ je zrobić, to proponuje stworzyć ci jakiś klan w grę multi i stworzyć dla tego klanu stronkę i forum, na których będziesz umieszczał informacje klanowe i dyskutował na sprawy związane z klanem. Jak byłem jeszcze młody i gniewny to tak zrobiłem i było spoko. Nie widzicie ze do autora nic nie dociera? Szkoda palców :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted June 27, 2008 Report post Posted June 27, 2008 hahahaha, czyli jak to forum nie wypali, to będziesz robił kolejne?;] Oj.. Nie zaczaiłeś joke'e :rolleyes: Jeśli nie wypali, to dam sobie spokój, ile można :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted June 30, 2008 Report post Posted June 30, 2008 sądząc po niektórych użyszkodnikach.. to duużo, oj duuużo :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted July 1, 2008 Report post Posted July 1, 2008 Wgrałem nowy styl, domena będzie jutro. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted July 2, 2008 Report post Posted July 2, 2008 Nasi użytkownicy napisali 1,411 postów w 199 tematach. Razem mamy 46 zarejestrowanych użytkowników. Czyli każdy założył średnio 7 tematów :D gratuluje ;) Jak długo forum istnieje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Macieqqq Posted July 2, 2008 Report post Posted July 2, 2008 Wgrałem nowy styl, domena będzie jutro. A serwer i skrypt? Dam Ci rade - odpusc sobie :plum: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted July 2, 2008 Report post Posted July 2, 2008 Serwer juz dawno jest, właśnie wszytko ustawiam, niedługo forum powinno działać pod adresem: www.wolne-gadki.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted July 2, 2008 Report post Posted July 2, 2008 (edited) ile osób stąd zarejestrowało się na Twoim forum? Pytam, żeby stwierdzić czy pisanie o tym tutaj ma sens :) Edited July 2, 2008 by PelzaK Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted July 3, 2008 Report post Posted July 3, 2008 Nie muszą się rejestrować, ja napisałem i zrobiłem swoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Przemol^N Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 Kretynizmem jest wymuszanie rejestracji zeby przejrzec forum. To najglupsze co mozna zrobic, zwlaszcza na nowym forum. Ja prowadze rozne fora, i wiem ze to daje efekt odwrotny. Skup sie na czyms konkretnym. Prowadze od paru miesiecy forumpps.pl, ktore skupia bardzo waska grupe specjalistow i jakos mam ponad 130 osob, ktore pisza z sensem i na temat. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Bardock Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 Może i masz rację, włączam już możliwość przeglądania forum gościom. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 uwielbiam czytac takie fora, ktoś pisze bezsensowny temat na odczep_się, dalej odpowiada mu administrator, potem moderator, a potem administrator zaczyna gadać do moderatora :D, co kto lubi... Ja tam wolę spędzać czas nad czymś twórczym :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeatheN Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 Autor chyba wychodzi z zalozenia, NIE WAZNE CO SIE MOWI WAZNE ZE SIE MOWI, trzeba przyznac temat taki sam jak dziesiatki innych...a tu juz 2 strony postow, a przewaznie w podobnych tematach pojawia sie 5 postow i koniec...:) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
blasphemy Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 Zrobil forum dla znajomych, spoko. Tylko nie wiem, co temat o tym forum robi na purepc :| Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Arni Posted July 4, 2008 Report post Posted July 4, 2008 (edited) Dla sławy dla znalezienia nowych podopiecznych którzy chcą się pobawić w moda :lol: Chgw ;) btw niezły ruch tutaj :D Edited July 4, 2008 by Arni Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...