Marrrcin Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Właśnie dowiedziałem się że w tak taku zmienili sposób naliczania opłat za korzystatnie z GPRS/internetu. Aktualnie stawka wynosi 0,72zł za 500kB. Obecna oferta wydaje się być dosyć korzystna. Czy pamięta ktoś może ile wynosiła poprzednia stawka bo jakoś nie umiem znaleźć tej informacji w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Korzystna to by była jak by była mała cena za bardzo małą ilosc danych, bo teraz to sobie niezle zarobią na kilkukilobajtowych transmisjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 w tak taku chyba tak od zawsze było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja mam ere abonament, wszedłem dosłownie na 2 minuty by sprawdzić pocztę, i na rachunku było 10zł za transmisje EDGE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...