PelzaK Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Witojcie Pewnie niewielu zainteresowanych wie :), że w zeszły weekend w Poznaniu odbyło się Spotkanie Grupy Allegro na które zaproszeni zostali zwycięzcy konkursu Allekomp zorganizowanego przez Allegro w okolicach stycznia tego roku. Z naszego forum pojawili się tam megadega i ja wraz ze swoimi maszynkami. Mój bio-reactor przeszedł drobny, 2-tygodniowy lifting, więc wygląda nieco inaczej niż w worklogu. Tak prezentowaliśmy się chwilę po rozłożeniu Po chwili pierwsi goscie :) beczułka by megadega bio-reactor 2 by PelzaK Przez większość czasu z monitorów sączyły się filmiki przedstawiające prace W przerwach pomiędzy wykładami allegrowymi pojawiały się u nas tłumy (tu akurat średnie) nowe core :twisted: To wskazywało, gdzie jesteśmy... Wszyscy pouciekali, wiec zostałem sam na posterunku A żonka uraczyła mnie sesją zdjęciową :D Dziwnym trafem nie posiadłem zdjeć komputerów kolegów z boku, jak ktoś ma, niech dorzuci. Z ciekawych doświadczeń/osiagnięć, to bio-reactor zafascynował samego wodza, założyciela allegro.pl oraz jego syna, nie omieszkałem zamienić parę słów :) Jeszcze pozdrawiam Krzyśka K. , który czuwał nad nami :) pzdr; Edytowane 22 Czerwca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 A gdzie sam zwycięzca ze swoim kompem?Bo jego maszyny nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) wszelkie insynuacje sprowadzą wojnę między purepc a pclabem :twisted: ergo, pytanie powinno być skierowane do zwycięzcy :wink: Edytowane 22 Czerwca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megadega Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wielkie dzieki dla allegro za zoorganizowanie takiej imprezy, szczegolnie dla Krzyśka :). Mam nadzieje, ze spotkamy sie za rok ;) Oczywiscie z innymi modami (beczka idzie pod mlotek) PelzaK:zaluj tylko, ze nie bylo was na koncercie..... (strefa Vipow :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 wolę nie wiedzieć jak wykorzystaliście pomarańczowe opaski :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...