Skocz do zawartości
AndyN

Jaka grafika do mojej konfiguracji? (AthlonXP 2000@11x166)

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowałem się w końcu na Ati 9500

Kupiłem w sklepie internetowym OEM ATI 9500 na PCB 9700 i pamięciami w "L". Jeszcze nie wiem czy uda się zmodować, w ten weekend to sprawdzę.

Jeśli się nie uda zmodować, to mam problem: Sprzedać tego Radka9500 (kupiłem bardzo okazyjnie z 2 letnią polską gwarancją) i dołożyć trochę keszu na ATI 9500 z gwarancją modowalności czy zostawić sobie tego obecnego :?:

Mam w planach RAID0 na SATA i za jakiś czas (koniec tego roku :?: ) zmianę procka na szybszy (więcej niż 2500+) z nominalną szyną FSB 333 MHz. Wtedy obecna karta będzie spowalniała całość.

Co robić :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowałem się w końcu na Ati 9500

Kupiłem w sklepie internetowym OEM ATI 9500 na PCB 9700 i pamięciami w "L". Jeszcze nie wiem czy uda się zmodować, w ten weekend to sprawdzę.

Jeśli się nie uda zmodować, to mam problem: Sprzedać tego Radka9500 (kupiłem bardzo okazyjnie z 2 letnią polską gwarancją) i dołożyć trochę keszu na ATI 9500 z gwarancją modowalności czy zostawić sobie tego obecnego :?:  

Mam w planach RAID0 na SATA i za jakiś czas (koniec tego roku :?: ) zmianę procka na szybszy (więcej niż 2500+)  z nominalną szyną FSB 333 MHz. Wtedy obecna karta będzie spowalniała całość.

Co robić :?:  :?:

i tak bez konca... powiem ci prosto z mostu _NIE PRZEJMUJ SIE_ kompem.

jak ci sie gry beda haczyc - to wymien wtedy.

a nie wymieniasz juz grafike ktora bedze nadal bardzo mocna zeby przpatkiem nie by;a waskim gardlem dla procka ktorego nie dawno zmieniles no bez jaj ale to juz jest chore.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...