::::kyniu:::: Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 kekekeke bierz hercules radeon 9700pro 128 ddr agp 8!!!! oczywiscie jesli maszz tyle hajsiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 tylko nie bierz geforcow maja paskudna wydajnac jak wrzucisz sobie FSAA albo filtrowanie anisotropowe jakies wieksze np 8 czy 16 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 R9500pro będzie w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Zdecydowałem się w końcu na Ati 9500 Kupiłem w sklepie internetowym OEM ATI 9500 na PCB 9700 i pamięciami w "L". Jeszcze nie wiem czy uda się zmodować, w ten weekend to sprawdzę. Jeśli się nie uda zmodować, to mam problem: Sprzedać tego Radka9500 (kupiłem bardzo okazyjnie z 2 letnią polską gwarancją) i dołożyć trochę keszu na ATI 9500 z gwarancją modowalności czy zostawić sobie tego obecnego :?: Mam w planach RAID0 na SATA i za jakiś czas (koniec tego roku :?: ) zmianę procka na szybszy (więcej niż 2500+) z nominalną szyną FSB 333 MHz. Wtedy obecna karta będzie spowalniała całość. Co robić :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Zdecydowałem się w końcu na Ati 9500 Kupiłem w sklepie internetowym OEM ATI 9500 na PCB 9700 i pamięciami w "L". Jeszcze nie wiem czy uda się zmodować, w ten weekend to sprawdzę. Jeśli się nie uda zmodować, to mam problem: Sprzedać tego Radka9500 (kupiłem bardzo okazyjnie z 2 letnią polską gwarancją) i dołożyć trochę keszu na ATI 9500 z gwarancją modowalności czy zostawić sobie tego obecnego :?: Mam w planach RAID0 na SATA i za jakiś czas (koniec tego roku :?: ) zmianę procka na szybszy (więcej niż 2500+) z nominalną szyną FSB 333 MHz. Wtedy obecna karta będzie spowalniała całość. Co robić :?: :?: i tak bez konca... powiem ci prosto z mostu _NIE PRZEJMUJ SIE_ kompem. jak ci sie gry beda haczyc - to wymien wtedy. a nie wymieniasz juz grafike ktora bedze nadal bardzo mocna zeby przpatkiem nie by;a waskim gardlem dla procka ktorego nie dawno zmieniles no bez jaj ale to juz jest chore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Racja, grafę zmień jak zmienisz proca - narazie jak wszysto chula nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Racja, grafę zmień jak zmienisz proca - narazie jak wszysto chula nie ma sensu. Ale wtedy (koniec roku) może nie być modowalnych ATI9500 ... A w sirius.pl można teraz takie zamówić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nie przejmuj się, będą lepsze karty albo r9700pro potanieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...