dayus Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tak jak w temacie. Nie widzi mi pamieci masowych w windowsie. W menadzerze urzadzen telefon jest wykrywany (K750i) i aparat Sony,ale w Moj komputer juz nie ma zadnych dysków wymiennych,co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Pamięci masowe to sa pendrive'y, dyski zewnętrzne itp i takowe system na pewno widzi. Aparaty telefoniczny i fotograficzne niektóre potrzebują specjalnego oprogramowania do zarządzania pamięcią a czasami mają w swoim menu opcje pamięci masowej. Poszukaj tych dwóch rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Skoro nie rozumiesz mojego problemu,to podam Ci linka do tematu,w ktorym gosc opisuje podobny problem: http://www.frazpc.pl/b/129311 U mnie aparat zawsze byl widzialny i wyskakiwalo okienko z tym co chce zrobic po podlaczeniu aparatu i/lub telefonu. Teraz tego okienka nie ma. A w "Moj komputer" nie widze,zadnego dysku wymiennego jak bylo to wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 to przeinstaluj system a pozatym zajzyj w menadzer urzadzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Usuwalem juz cala galez sterowników USB, dalej mam to samo. Da sie wejsc w dysk wymienny,trylko wtedy gdy zostawie go w porcie USB i uruchomie komputer ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...