ravenclaw Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Sorry ale nie wiem jak się zwiększa prędkośc w nagrywarce mam Lite-on LTR-40125W 40X12X48 jak można zwiększyć prędkość zapisywania z 40 do 48 naprzykład? Proszę o radę lub adres do jakiejś strony. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 www.cdrinfo.pl Tam znajdziesz wszystko. Wiem, że zmienia się bios na model 48x i wszystko gra masz 48x :> A to dlatego bo liteon nie zmieniał osprzetu wewnątrz nagrywarki. Ale poczytaj jeszcze o tym na stronie wyżej. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 tylko ze zmiana biosu przewaznie nie jest mozliwa....... najczesciej da sie tylko wgrac bios od nagrywarki 8x do 4x :) ja probowalem na swoim LG ale nic z tego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 tylko ze zmiana biosu przewaznie nie jest mozliwa....... najczesciej da sie tylko wgrac bios od nagrywarki 8x do 4x :) ja probowalem na swoim LG ale nic z tego :)W liteOn'ach da się podwyższyć prędkość na stronie www.cdrinfo.pl jest wszystko opisane a LG to inna bajka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Sorry ale nie wiem jak się zwiększa prędkośc w nagrywarce mam Lite-on LTR-40125W 40X12X48 jak można zwiększyć prędkość zapisywania z 40 do 48 naprzykład? Proszę o radę lub adres do jakiejś strony. :?: ja podkrecilem 32X na 48X....jak w podpisie....tu masz opis http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/liteon_oc/...postepuj zgodnie z nim a bedzie oki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Dzięki będe próbował:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...