Pietruszka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. No więc szukam monitora LCD do tysiaka. Nie znam się na tym zbytnio, dlatego proszę o pomoc, tych, którzy naprawdę mają o tym jakieś pojęcie. ;) Zacznijmy od tego, że nie ma to być panorama. Monitor ma posiadać ładne odwzorowanie kolorów i same kolory, dobre kąty widzenia. Nie wiem, co lepsze, MVA, PVA, czy coś jeszcze innego. Polećcie mi coś dobrego za tę cenę. W gierki gram już raczej niewiele, ale sporadycznie zawsze w coś się pyknie. Komputera używam głównie do Internetu, filmów i takich tam domowych spraw. Czekam na propozycje... ;] Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Pietruszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak do filmów, to tym bardziej powinna być panorama... Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czy ja pisałem, że tylko i wyłącznie do filmów? Nie chcę panoramy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Co powiecie na ten? Wygląd mnie odpowiada, ogólnie monitor jest IMO w porządku. Jak to jest z nim w praktyce? KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszka Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Odpowie ktoś do cholery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...